Trio Ilmastointi on Suomen vahvin

17.10.2018

Trio Ilmastointi on Suomen vahvin

Asiakastieto on myöntänyt Trion tytäryhtiölle, Trio Ilmastoinnille Suomen Vahvimmat Platina -tunnuksen 2013–2018, eli kyseessä ”on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.”

Toimitusjohtaja Martti Saarnion mukaan palkinto merkitsee erittäin paljon. Tunnustus on erinomaisista talousluvuista, mutta niitä ei saada ellei jokainen triolainen tee töitään erinomaisesti, eli kiitos kuuluu myös henkilöstölle. Tunnustus on viiden vuoden ajalta, mikä tarkoittaa että hommat on tehty oikein jo pitkällä aikavälillä.

Asiakkaillemme se on viesti että meihin voi luottaa. Trio hoitaa hommat laadukkaasti loppuun asti, takuu pysyy vaikka perävalot häipyisivät näkyvistä. Tavoitteena on luonnollisesti pitää tämä taso seuraavatkin viisi vuotta.