Trio ilmastointi Oy:lle tunnustusta osaavasta johtamisesta ja taloudellisesta menestyksestä

22.01.2019

Trio ilmastointi Oy:lle tunnustusta osaavasta johtamisesta ja taloudellisesta menestyksestä

Kauppalehti on myöntänyt Trio Ilmastointi Oy:lle Kasvaja 2018 ja Menestyjät 2018 -sertifikaatit. Kasvaja 2018 sertifikaatti voidaan myöntää yritykselle, joka on kasvattanut liikevaihtoaan viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästi muihin toimijoihin nähden. Menestyjät 2018 tunnustus edellyttää yritykseltä osaavaa johtamista, sitoutunutta henkilöstöä, tehokasta työntekoa sekä asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä.

Tunnustukset merkitsevät triolaisille paljon, sillä Triolla on tehty johdonmukaista työtä menestyksen eteen.

Kyllä tässä voimme pienen hetken taputella toisiamme olkapäille, sillä olemme onnistuneet tavoitteissamme. Mutta sen jälkeen on taas palattava arkisen työn ääreen. Kiitos erityisesti asiakkaillemme ja triolaisille, jotka mahdollistavat menestyksemme ja kasvumme, Trio Ilmastointi Oy:n toimitusjohtaja Martti Saarnio sanoo.