Triolaisten arki yllätti – Hymy herkässä päivittäin

27.03.2019

TRIO_rgb_tyomaa_12

Kysyimme Triolaisilta, millaista työskentely Triolla on ja mikä saa hymyn irtoamaan arjessa.Me uskomme, että onnellisuutta voi parantaa onnistuneella korjausrakentamisella. Muutamme asiakkaiden käsityksiä korjausrakentamisen laadusta lupaamalla vain sen, minkä voimme pitää. Perheyrityksemme on kehittynyt 30 vuoden aikana perinteisestä putkifirmasta korjausrakentamisen erikoistaloksi. Meiltä löytyy oman alansa asiantuntijoita laidasta laitaan. Tilaa on myös uusille Triolaisille, liity joukkoomme!

Parkkima Tino, LVI-asentaja

1. Mitä teet Triolla?

Työskentelen huoltopuolella LVI-asentajana. Olen ollut Triolla nyt kuusi vuotta ja tulin tänne koulusta työharjoittelun kautta. Tykkäsin jo silloin huoltohommista ja kun pääsin armeijasta, niin soittelin Triolle ja kysyin töitä.

2. Mikä on parasta työssäsi?

Työ on itsenäistä ja jokainen päivä on erilainen. Huoltopuolella on itselleni mieleistä, että töitä saa jaksottaa omaan tahtiin ja joustoa löytyy puolin ja toisin. Täällä on hyvä työporukka, pystyn luottamaan täysin työkavereihin. Kaikki työkaverit osaavat hommansa ja kenen tahansa työtä voi mennä hyvillä mielin jatkamaan, että sieltä ei tule vastaan mitään yllätyksiä. Jokaisella on todella hyvä ammattitaito.

3. Mikä hymyilytti viimeksi?

Erikoiset työtilaukset ovat hymyilyttäneet. Viimeisin työtilaus oli kirjattu asiakkaan toimesta niin, että ”pökäle jää kellumaan pönttöön”.

Katso avoimet työpaikat

Kolehmainen Markku, LVI-Myyjä


1. Mitä teet Triolla?

Työskentelen myymälässä täällä Laurintiellä Vantaalla, olen ollut Triolla töissä jo vuodesta 1987 lähes yhtäjaksoisesti. Myyn huoltomiehille ja yksityisasiakkaille LVI-tarvikkeita ja otan työtilauksia vastaan. Kun tulin taloon, työskentelin asentajana ja taidot ovat edelleen tallella. Joskus olen tuurannut poikia, jos on ollut sellainen paikka, että on tarvittu tekijää.

2. Mikä on parasta työssäsi?

Asentajataustani auttaa löytämään asiakkaalle ratkaisuja, joita täältä myymälästä tullaan hakemaan. Meiltä saa neuvoja varaosien lisäksi. Meillä on hyvä ja avoin työilmapiiri. Autamme toisiamme ja olemme hyviä kavereita keskenämme. Työssäni on parasta myös se kiitos, jota saan asiakkailta. Positiivinen palaute ja se, kun on onnistunut auttamaan asiakasta, siitä tulee aina hyvä mieli.

3. Mikä hymyilytti viimeksi?

Juniorit joskus vinoilevat minulle. Sanon heille, että olen tehnyt näitä hommia jo silloin kun te olitte vielä pilke isän silmäkulmassa. Pilke silmäkulmassa meillä mennään koko ajan, viisastelemme toisillemme hyvässä mielessä. Aika paljon hymyilyttää työkavereiden jutut päivittäin.

Katso avoimet työpaikat

Stoor Joni, työnjohtaja

1. Mitä teet Triolla?

Olen huolto- ja korjauspuolella työnjohtajana. Tulin taloon 5 vuotta sitten LVI-asentajaksi ja rupesin tekemään työnjohdon tuurauksia, kun työnjohtaja oli lomalla. Tänä syksynä aloitin tekniikan erikoisammattitutkinnon, jonka avulla haluan kehittyä jokapäiväisessä työssä ja saada työkaluja, joilla pystyn muun muassa palvelemaan paremmin asentajien tarpeita.

2. Mikä on parasta työssäsi?

Parasta on se, että kokee työn merkittäväksi ja työhön pystyy itse vaikuttamaan. Pystymme kehittämään toimintatapoja osaston ja tiimin kanssa. Luotto työntekijöihin on kova ja Trio antaa vastuuta tekijöilleen. Täällä annetaan ratkaista asioita itse, eikä holhota turhaan.

Mikä hymyilytti viimeksi?

Olin hakemassa salaattia ruokatauolla, kun eräs asentaja kommentoi siihen, että 40 min kävelyni kauppaan ja takaisin kulutti kaloreita tuplasti ostamani salaatin verran. Tästä syntyi hyvää keskustelua toimistopenkkiin muumioitumisesta.

Katso avoimet työpaikat

Salminen Jani, rakennusammattimies

1. Mitä teet Triolla?

Teen Triolla korjausrakennushommia ja saneerauksia. Olen ollut täällä vakituisena työntekijänä 6 vuotta. Tein kouluun kuuluvat työharjoittelut täällä ja sitten armeijan jälkeen pääsin suoraan töihin.

2. Mikä on parasta työssäsi?

Parasta tässä työssä on se, kun oppii lisää. Työnjälki kehittyy koko ajan lisää. Perustiedot saa ammattikoulusta, mutta kyllä se on työ, joka opettaa tekijää. Teen töitä itsenäisesti, mutta aina on joku kenelle voin soittaa. Täällä on hyvät etuudet ja hyvä työporukka, erityisesti sen takia olen viihtynyt. Täällä on koko konsernissa hyvä ilmapiiri. Meillä on hyvät liikuntaedut ja meillä kannustetaan harrastamaan liikuntaa. Itse käyn kuntosalilla.

3. Mikä hymyilytti viimeksi?

Työkavereiden vitseille tulee hekoteltua.

Katso avoimet työpaikat

Kauhanen Raili, reskontranhoitaja

1. Mitä teet Triolla?

Olen ollut aina Triolainen, sillä olen ollut mukana tavalla tai toisella yrityksessä jo 30 vuoden ajan. Mieheni on yksi perustajista ja reilut 20 vuotta olen ollut virallisesti töissä tässä toimiston puolella hoitamassa laskutusta ja myynti- sekä ostoreskontraa. Joku voisi ajatella, että on vaativaa olla puolison kanssa samassa työpaikassa. Mutta hyvin on samaan autoon aamuisin mahduttu.

2. Mikä on parasta työssäsi?

Kun aikanaan tulin taloon, ihmettelin, että voiko näin hyvää työpaikkaa ollakaan! Täällä on hirveän mukava työskennellä. Se tuntuu mielettömän hyvältä, kun täällä luotetaan ja annetaan tehdä töitä itsenäisesti. Täällä kyllä pärjää, kun on halua tehdä töitä ja on hiukan maalaisjärkeä mukana.

Kun tulin tänne töihin, kuulin epäilyksiä, että en kauaa viihtyisi ainoana naisena putkifirmassa. Kun aloitin työt, menin tuonne alakerran taukotilaan aamulla ja ajattelin, että kyllähän siellä aika ronskia kieltä käytettiin. Mutta hyvin sopeuduin ja vuosien varrella olen oppinut siihen, että vitsiä väännetään ja asioista puhutaan suoraan. Nyt meitä naisia on täällä enemmänkin töissä. Kun aikanaan jään eläkkeelle tästä työpaikasta, niin enemmän jää hyviä kuin huonoja muistoja.

3. Mikä hymyilytti viimeksi?

Joka päivä hymyilyttää. Yksi hauska juttu muistuu alkuajoilta mieleen heti kysyttäessä, kun luimme kerran porukalla yhden nimen väärin työmääräimestä, joita kirjoitettiin silloin käsin.

Kysyin muilta vielä varmistukseksi yhdestä työmääräimestä, että lukeeko tässä teidänkin mielestänne tämä nimi oikein. Kaikki nyökyttelivät ja sitten kirjoitin laskuun Kani Konttori ja osoitteen perään. Viikon kuluttua meille soitettiin ja naureskeltiin, että onpa teillä vitsikkäitä ihmisiä töissä, kun olitte meidän Karin nimen vääntäneet kaniksi. Maha kippurassa naurettiin, sattuuhan näitä.

Katso avoimet työpaikat