Isännöitsijä: ”Trion kanssa huomasin, että asiallani on väliä”

21.02.2020

Äkillisille korjauskeikoille Isännöitsijä Tero Nevalainen antaa levollisin mielin vapaat kädet Trion Aki Säkkiselle.

Luottamus Trioon helpottaa isännöitsijän työkuormaa

Trio lähtee työkeikalle, kun kiinteistöhuolto ilmoittaa Isännöintipiste Oy:n isännöitsijä Tero Nevalaiselle, että jokin asia on vinksallaan.

Eniten Trio hoitaa kiinteistöjemme ennakoimattomia korjaustapahtumia, kaikkea mitä sattuu ja tapahtuu eläessä. Kun vahingot ovat arvaamattomia, tarvitaan hyviä vasteaikoja. Triolaisilla on tahtotila hoitaa asiat hyvin, siksi olemme olleet yhteistyössä Trion kanssa vuosikymmeniä, isännöitsijä Nevalainen sanoo.

Isännöitsijän työssä asukkaiden palaute tulee suoraan Nevalaisen työpöydälle. Nevalainen pitää tärkeänä, että työn voi siirtää omista käsistä pois huoletta ja luottaa, että homma hoidetaan. Erityisesti Triolaisten projektinhallinta ja ystävällinen kohtelu saa Nevalaiselta kiitosta.

Saan tietoa projektin kulusta tarpeeksi ja Triolta soitetaan aina perään, jos emme saa toisiamme heti kiinni. Siitä huomaa, että asiallani on väliä. Triolaisista huomaa, että he eivät ole vain töissä, vaan hoitavat todella asiakkaan asiaa parhaansa mukaan, Nevalainen sanoo.

Välittävä kumppani saa vapaat kädet

Trion yhteyshenkilönä Isännöintipisteelle toimiva Aki Säkkinen sanoo, että Nevalaiselta saa ihailtavasti vapaat kädet toimia projektien eteen parhaaksi katsomalla tavalla.

Se on iso kokonaisuus mistä se tunne tulee, että Trioon voi luottaa. Meillä on luottamus siitä, että voin laskea homman Trion käsiin ja se hoituu. Olen ollut tyytyväinen siihen, että kaikki on kohdillaan, Nevalainen sanoo.

Säkkinen jatkaa, että Trion yli 30 vuoden kokemus korjausrakentamisen alalta ja vankka projektinjohto ovat avaimet molemminpuolisen luottamuksen syntymiseen.

Kun luottamus on asiakkaan ja Trion välillä kunnossa, työn johtaminen on helppoa. Onnistuminenkin työssä ja asukkaiden onnellisuus antavat virtaa pitkäksi aikaa, Säkkinen sanoo.

 

Kysyttävää? Jätä yhteystietosi!

 

    Olen

    Pyyntöni koskee seuraavia töitä

    Lisätietoja hankkeesta