Erinomainen laatu ja sovitun mukainen lasku lisää onnellisuutta työpaikalla

02.04.2020

”Triolla ei mennä riman alta missään työssä”, korjausrakentamisen töitä Triolta tilaava Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n Pertti Jäppinen sanoo.

”Triolla ei mennä riman alta missään työssä”, korjausrakentamisen töitä Triolta tilannut Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n Pertti Jäppinen sanoo.

Aiemman yhteistyösopimuksemme kautta olemme käyttäneet Trion palveluita laidasta laitaan aina nuohouksesta kosteuskartoitukseen. On helppo tehdä omaa työtänsä, kun kaikki hoituu Trion kautta. Ei tarvitse soitella ja järjestellä asioita usean toimijan kanssa, Jäppinen kertoo.

Sellaisiakin kokemuksia on toisten yritysten kanssa, että ei tulla paikalle, vaikka luvataan tai homma hoidetaan vain puoliksi ja häivytään ilmoittamatta. Triolta soitetaan aina, mikä on homman nimi ja pidetään asiakas ajan tasalla siitä, miten työ edistyy ja milloin se valmistuu, Jäppinen sanoo.

Jäppinen on itsekin työskennellyt Triolla vuonna -88 vuoden verran. Jäppinen sanoo Triolla olleen jo silloin hyvä työporukka. Työkaverin auttaminen ja yhteen pelaaminen oli ainutlaatuista.

Se ystävällisyys ja kaverin auttaminen on ollut täällä aina tärkeää. Se näkyy myös asiakkaalle, henkilökemiat toimivat ja olen luottanut aina siihen, että työ tulee tehtyä hyvin. Suosittelen Trioa kumppaniksi muillekin. Kun tilaan työn avaimet käteen -periaatteella, homma tehdään ja lasku on sovitun mukainen. Kyllä se minun onnellisuuttani ainakin lisää, Jäppinen sanoo.

    Olen

    Pyyntöni koskee seuraavia töitä

    Lisätietoja hankkeesta