Lukuisia putkiremontteja tilannut ex-isännöitsijä: ”Työmaalta ei ole koskaan lähdetty otsa kurtussa!”

11.04.2020

Isännöitsijä Tapio Lampinen seisoo kuvassa Trion myymälässä

”Trion Putkiremontin on pakko olla onnellinen, kun ihmiset eivät halua lähteä kotoaan edes sen ajaksi.”

Trion kanssa liki 30 vuotta yhteistyötä tehnyt ex-isännöitsijä Tapio Lampinen on teettänyt useita Trio putkiremontteja uransa aikana. 74-vuotiaana eläköitynyt Lampinen toimii nykyään hallitusammattilaisena neljässä taloyhtiössä ja luottaa edelleen Trion palveluihin.

Lampinen sanoo, että Trio tekee onnellisten ihmisten koteja monellakin tavalla. Trio yrittää esimerkiksi tehdä remonttiajasta asukkaille mahdollisimman mukavaa. Lampinen arvelee, että jopa ehkä liiankin mukavaa, sillä osa asukkaista on aikojen saatossa sinnitellyt Trion putkiremontin keskellä jopa pienissä yksiöissä.

Kyllä asukkaiden on silloin pitänyt todella onnellisia olla. Niin putkiremontin aikana, kuin sen jälkeenkin, Lampinen naurahtaa.

Trio auttaa asukkaita tarvittaessa hankkimaan sijaisasunnon putkiremontin ajaksi. Lampinen kertoo, että Trion porukka on aina ollut sellaista, että heille on voinut antaa huoletta avaimet ihmisten koteihin.

Triossa tiedetään mitä tehdä. Ja kun joku homma sovitaan, niin se tehdään juuri niin kuin on sovittu. Triolaisen ovat sekä osaavia, että osaavat tulla juttuun ihmisten kanssa, Lampinen sanoo. Osakkaat ovat aina antaneet Triolaisista hyvää palautetta minulle. Ainakaan minä en ole pitänyt Triolaisille sellaista komentoa, että he sen takia olisivat aina olleet niin ystävällisiä asukkaille, Lampinen pohdiskelee jälleen hymyn kare huulillaan.

Lampinen sanoo, että yhteenkään työmaakokoukseen ei ole tultu otsakurtussa, eikä varsinkaan lähdetty.

Aina on ollut hauskaa ja välittävä ilmapiiri tehdä töitä, Lampinen sanoo.