Trio remontoi Lehtolan kotia jo toisessa polvessa

02.12.2020

trio_lehtola

Trio on korjannut asumisen tarpeita Juhani Lehtolan omakotitalossa jo yli parinkymmenen vuoden ajan. Matka onnellisen ihmisen kotiin on kulkenut esimerkiksi saunaosaston uusimisen, keittiö- ja ilmastointiremontin kautta jo terassinkin puolelle.

Trion valinta kotimme remontteihin on osoittautunut kerta kerran jälkeen oikeaksi. Työn jälki on erinomaista ja Triolaiset tulevat aina silloin, kun on luvattu. Sekin on nykypäivänä tärkeä juttu, että työlle on oikea takuu, eli jos jotain huomautettavaa on ollut, niin asia on korjattu aina ja kaikki hoidettu viimeisen päälle hyvin, Lehtola kertoo.

Lehtolan perheessä tehdään remontteja Trion toimesta jo toisen polven väellekin. Lehtolan pojan kotiin on tehty yhden asunnon wc-remontin lisäksi pintaremonttia jo seuraavaankin asuntoon. Triolaisiin Lehtoloilla on muodostunut vuosikymmenten aikana luottamuksellinen suhde.

Meillä on oma yhteyshenkilö, kenelle soitan, kun remonttia alan suunnittelemaan. Lisäksi luottamus syntyy siitä, että kaikki meillä käyneet Triolaiset ovat kunnioittaneet toisen kotia kuin omaansa, eli kengät on riisuttu silloin kun se on mahdollista, ylimääräistä ei sutata ja sotkut siivotaan, Lehtola sanoo.

Remontoitu koti tuo iloa arkeen. Lehtolan mukaan Trio on remontoinut heidän kotiinsa mielenrauhaa, sillä remontit on hoidettu ammattitaidolla, materiaalit on asennettu oikein ja koti on kaunis ja toimiva.

Olen suositellut Triolaisia oman poikani lisäksi myös naapureille, Triolaisten kanssa voi luottaa siihen, että se pitää, mitä on sovittu. Remontit tuovat turvallisen olon, remontit on tehty oikein ja voi keskittyä elämiseen, Lehtola sanoo.

Kun pääsemme uudelleen samalle asiakkaalle töihin, olemme onnistuneet työssämme. Arvoihimme kuuluu toimia niin, että työmaalta lähdetään aina vasta kun molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Erityisen hyviä olemme liittämään remontin työvaiheet yhteen saumattomasti talon sisällä. Hoidamme isot ja pienet remontit alusta loppuun omien Triolaisten voimin. – Jari Ruuskanen, Trio