Putkiremontin kuuluu herättää tunteita

11.05.2021

TRIO_1619x1080_rgb_koti_16

Sanoiko joku putkiremontti?

Usein kun taloyhtiössä mainitaan putkiremontti tai linjasaneeraus, ihmisen silmät suurenevat, sydän takoo voimakkaammin ja mieleen tulvii paljon kysymyksiä, ehkä kauhutarinoita tuttavapiiristä – iskee hetken järkytys, joka voi herättää suuriakin tunteita. Eikä ihme, sillä putkiremontti on käytännössä yksi suurimmista asumiseen liittyvistä kustannuksista asunnon hankinnan jälkeen.

Mutta kuvittele se tunne, kun kaikki meneekin putkeen heti alusta alkaen. Vaikka prosessi on usein pitkä ja arjen uudelleenjärjestelyjä vaativa, Trion osaamisella ja ammattitaidolla pystytään huolehtimaan saneerauksen helppoudesta ja vaivattomuudesta, koska tekijöiltä löytyy aito kiinnostus siihen, miten remontti sujuu.

Merkittävä muutos arjessa – juuri siksi Trioa kiinnostaa

Linjasaneeraus ravistaa väistämättä ihmisen jokapäiväistä elämää, mutta yli 30 vuoden kokemuksen syvällä rintaäänellä Trio tietää, miten rakentaa onnellisen ihmisen koti.

Luottamus on asiakkaan kanssa aina molemminpuolista. Me Triolla keskustelemme vaikeistakin asioista selkä suorana ja haluamme luoda välittämistä remontin keskelle. Siitä saamme usein kiitosta asukkailta. – Jani Nikunen, Trion työmaamestari

Rehdillä tekemisellä, tinkimättömällä täsmällisyydellä ja erottuvalla asiakaspalvelulla, putkiremontit etenevät hyvällä sykkeellä. Oman miehityksen joustavuuden ja välittämiskyvyn myötä myös reagointinopeus tarvittaessa on taattu.

Tyytyväisen asiakkaan palaute lämmittää mieltä ja kannustaa kehittymään entistä paremmaksi.

Olemme todella iloisia, että valitsimme Trion. Reagointikyky yllätyksiin ja ongelmiin kesken projektin on varmasti ollut ihan toista luokkaa kuin muilla. Lisäksi työn laatu on ensiluokkaista, oman kylpyhuoneeni saumat ovat tasassa ja mitään huomautettavaa ei ole työn laadussa. – Kari Kaijanen, Haaga

Koska putkiremontti on aina merkittävä investointi, urakoitsijan valinta voi olla vaikeaa. Perusteita valinnan tekemiselle voi olla monia, mutta muiden hyvät kokemukset ja tekemisen laatu usein ratkaisevat – halvin ei ole aina huonoin, kallein ei ole aina paras.

Trion periaatteisiin kuuluu ajatella aina asiakkaan parasta ja löytää parhaimmat, kohdekohtaiset ratkaisut.

Remontti etenee – ei syytä huoleen

Putkiremontin aloittamiseen liittyvien askelten voidaan sanoa olevan yksi mielenkiintoisimmista vaiheista. Silloin asiakkaan kanssa päästään yhdessä virallisesti ottamaan ensiaskeleet.

Asukasinfon tärkeyttä ei voi liiaksi korostaa. Trio kannustaa olemaan pelkäämättä, sillä putkiremontti toteutetaan aina yhdessä. Tästäkin syystä huoneistokohtaiset katselmukset tehdään huolellisesti, Trion kohdevastaavat vierailevat kaikissa kohteissa ja asiakkaiden yksilölliset toiveet kuunnellaan. Yhdessä saadaan luotua virallinen huoneistokortti, jonka mukaan itse remonttiin päästään.

Trio pyyhkii pois epävarmuuden ja vie viestin jokaiselle perille.

Trio oli läsnä ja hälvensi asukkaiden huolia. Kaikki eivät käytä taloyhtiössämme sähköpostia, joten Trio tiedotti asukkaita laittamalla tietopakettia postiluukusta ja myös ihan juttelemalla asukkaiden kanssa kohdatessa. Tiedotus toimi ja vähensi epävarmuutta. – Kari Kaijanen, Haaga

Miten voi olla mahdollista jättää vain onnellisia jälkiä?

Trion asiakkaiden keskuudessa hyvä palvelu ja luotettavuus eivät jää huomaamatta. Kaikki lähtee hyvästä ensivaikutelmasta, jonka Trio jättää.

Kun ihmiselle tapahtuu elämässä suuria asioita, kuten putkiremontti, silloin pienet asiat tekevät onnelliseksi. Taloyhtiömme asukkaat riemastuivat, kun Triolaiset olivat asentaneet pesukoneet remontin päätteeksi pesuhuoneisiin. Asukkaalle se on iso asia, ettei pesukone ollutkaan olohuoneen lattialla kotiin tullessa, Kari Kaijanen sanoo.

Koska linjasaneeraus herättää suuria tunteita, Trio haluaa varmistaa, että kaikista suurimmat tunteet syntyvät siitä hyvästä ja iloisesta mielestä, kun urakka on saatu valmiiksi ja kaikki on mennyt hyvin.

Trio antaa avaimet onnellisen ihmisen kotiin.

 
Pyydä tarjous