Keittiöremontti

Keittiöremontti suunnitelmissa? Anna meidän auttaa, keittiöremontti LVI-Triolta.

Kuluttajalle

Keittiöremontti kohottaa koko kodin tunnelmaa

Haluamme remontoida kotisi sydämen, jossa koko perhe viihtyy ja voi hyvin. Meidän kanssamme on mahdollista uudistaa pintojen ohella tilajaot, jotta keittiösi olisi paitsi upea, myös tehokas. Kaikki materiaalivalinnat, tekniikat ja ideat ovat kanssamme mahdollisia. Suunnittelemme keittiöremonttisi sujuvaksi kokonaisuudeksi yhdessä rakentamisen ja talotekniikan ammattilaistemme kanssa.

Hoidamme mielellämme koko keittiöremontin niin, että sinulle jää lähinnä työtasojen valinta ja Avotakan selailu. Aikataulutamme työn kanssasi siten, että keittiöremontista on sinulle mahdollisimman vähän haittaa. Työmaa on valmis vasta sitten, kun olemme molemmat tyytyväisiä työhömme.

Matti Kankaansyrjä, Trio

Triolaisten kanssa voi luottaa siihen, että se pitää, mitä on sovittu. Remontit tuovat turvallisen olon, remontit on tehty oikein ja työn jälki on erinomaista. Trio on remontoinut kotiamme jo 20 vuotta.

Juhani Lehtola

Vaikka suunnittelisit nyt vain keittiöremonttia, putkien kunto kannattaa tarkastaa samalla. Tällä hetkellä putkirikon riski alkaa kasvaa ennen vuotta 1985 rakennetuissa kiinteistöissä. Astianpesukoneen liitäntä on yksi yleisimmistä vesivahingon aiheuttajista – vähintään se kannattaa remontin ohessa tarkistaa. Meidän kanssamme putkiremontti tai viemärisaneeraus ovat parhaimmillaan vain päivän projekteja, jotka eivät juurikaan aiheuta haittaa asumiselle.

Ota yhteyttä

Rakennetaan yhdessä polku onnellisen ihmisen kotiin! Kysy lisää tai pyydä tarjous, niin katsotaan tilanne yhdessä.

Matti Kankaansyrjä

Rakennustyöt

040 504 3156

matti.kankaansyrja@lvi-trio.fi

Katso myös