Pientalon perusparannus

Remontoi koko taloyhtiö lattiasta kattoon. Ratkaisemme rakennustekniset ongelmat ja päivitämme kiinteistön talotekniikka. Kysy lisää taloyhtiön remontti- ja rakennustöistä.

Kuluttajalle

Remontoidussa kodissa tuntuu turvalliselta

Pientalon perusparannus minimoi vesivahingon ja tulipalon riskin ja parantaa energiatehokkuutta sekä ilmanlaatua. Remontin yhteydessä on myös hyvä varmistaa rakenteiden tiiveys ja tarvittaessa tehdä tarvittavat sisäilmakorjaukset.

Haluamme remontoida kotisi sellaiseksi, että se ilahduttaa perhettäsi joka päivä. Hoidamme mielellämme koko remontin niin, että sinä saat keskittyä siihen, mikä elämässäsi on tärkeintä. Työmaa on valmis vasta sitten, kun olemme molemmat työhömme tyytyväisiä, ja olemme siivonneet jälkemme huolella.

Jari Ruuskanen, Trio

Pientalon perusparannuksessa remontti voi koostua vaikkapa putkiremontista, viemärisaneerauksesta, sähkösaneerauksesta, lämmitysjärjestelmän uusimisesta ja ilmanvaihdon parantamisesta. Lisäksi voi olla tarvetta uudistaa rakenteita, pintoja ja tilaratkaisuja tai tehdä vaikka salaojituksia pihassa.

Koko remontti yhtenä sujuvana kokonaisuutena

  • Toteutamme koko remontin yhtenä sujuvana kokonaisuutena yhteistyössä rakentamisen, talotekniikan ja maarakentamisen ammattilaistemme kanssa.
  • Saat pientalon perusparannuksen ajaksi oman Triolaisen, joka vastaa kotisi remontista kellon ympäri.
  • Siivoamme jälkemme itse, koska haluamme olla luottamuksesi arvoisia.
  • Kaikki märkätila-asentajamme ovat VTT:n henkilösertifioituja osaajia.

Ota yhteyttä

Rakennetaan yhdessä polku onnellisen ihmisen kotiin! Kysy lisää tai pyydä tarjous, niin katsotaan tilanne yhdessä.

 

Jari Ruuskanen

Huolto ja korjaustyöt, rak

040 533 2726

jari.ruuskanen@lvi-trio.fi

Jussi Laakso

Jussi Laakso

Vahinkosaneeraukset ja kuivaustyöt

044 739 9277

jussi.laakso@lvi-trio.fi

Katso myös