Viemärisaneeraus

Onnellisen ihmisen koti. Viemärisaneeraus sujuvasti ja kustannustehokkaasti jopa viikossa LVI-Triolta.

Kuluttajalle

Viemäriremontti tuo huolettomuutta asumiseen

Kun talossasi on tehty viemärisaneeraus ja viemäriputket on päivitetty kuluvalle vuosituhannelle, sinun ei tarvitse kantaa huolta putkirikosta tai tukosten aiheuttamista vesivahingoista. Viemärisaneerausta lykätään usein turhan pitkään, koska pelätään vaivaa ja kustannuksia. Tänä päivänä viemäri pystytään kuitenkin saneeraamaan sujuvasti ja kustannustehokkaasti rakenteita rikkomatta.

 

Viemärin saneeraus sukittamalla ei aiheuta tarvetta muuttaa evakkoon, eikä remontti juurikaan haittaa asumista. Vedenkäyttöön tulee tietenkin katkoksia. Aikataulutamme työmme aina toiveitasi kunnioittaen, jotta remontista olisi sinulle mahdollisimman vähän vaivaa.

Jouko Ahorinta, Trio

Työmäärä ja kustannukset ovat aivan eri luokkaa kuin silloin, jos vesivahinko on päässyt tapahtumaan. Saneerauksen tarvetta ei valitettavasti pysty päättelemään pelkästään putkiston iästä, mutta noin 25 vuotta vanhat viemäriputket alkavat olla jo riskiryhmässä. Viemärisaneerausta suunnitellessa kannattaa harkita myös putkiremontin tarve.

  • Viemärit uusitaan pääsääntöisesti rakenteita rikkomatta.
  • Sukitamme putket riskittömästi niin, että koko ”sukka” pysyy yhtenäisenä.
  • Varmistamme lopputuloksen kuvaamalla viemäriverkon sekä ennen että jälkeen saneeraustyön.

Me saneeraamme viemärisi viikossa. Olemme saneeranneet nykyaikaisella sukituksella valtavan määrän viemäriputkia ja meillä on menetelmästä pelkästään hyviä kokemuksia.

Tarvittaessa viemärin saneeraus hoituu myös perinteisillä menetelmillä. Meiltä saat tarvittaessa ratkaisun myös remontin rahoitukseen.

Ota yhteyttä

Rakennetaan yhdessä polku onnellisen ihmisen kotiin! Kysy lisää tai pyydä tarjous, niin katsotaan tilanne yhdessä.

Jouko Ahorinta

LVI-työt henkilöasiakkaille

044 782 9791

jouko.ahorinta@lvi-trio.fi

Katso myös