Näin putkiremontin hinta muodostuu

TRIO_rgb_tyomaa_11

Oikeaan aikaan ja ammattitaidolla toteutettu putkiremontti on ennen muuta sijoitus onnellisten ihmisten koteihin.

Pienikin vuoto voi aiheuttaa merkittävät kustannukset taloyhtiölle, etenkin jos vauriota ei huomata heti. Lue mikä on putkiremontin hybridiratkaisu taloyhtiöille ja mistä tunnistaa liian halvan putkiremontin!

Kun tilaat Trion asiantuntijat maksuttomalle putkiremonttikartoitukselle taloyhtiöönne, mitään ei jätetä arvailujen varaan. Prosessi aloitetaan tarvekartoituksella, jossa selvitetään ensiksi putkiston ikä, materiaalit ja mahdolliset vesivahingon riskitekijät. On vanha sanonta, että ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”, mutta putkiremontin kustannuksissa tämä todella pitää paikkansa. On todistettu, että huolellisella hankesuunnittelulla urakan loppuhinnassa voidaan säästää jopa 30%.

Putkiremontin tarvekartoituksen ja hankesuunnittelun jälkeen keskustellaan asiakkaan kanssa toimenpiteistä. Hinta muodostuu sen mukaan, kuinka laajaan työhön päädytään ja saneerataanko vesijohtojen ja viemäreiden lisäksi myös kylpyhuoneet täysin.

Perinteinen putkiremontti

Perinteinen putkiremontin menetelmä, jossa saneerataan kaikki uusiksi, on luonnollisesti hintavin, joskin myös kokonaisvaltaisin ja eniten kohteen arvoa nostava toimenpide.

Ota yhteyttä

Sukitus

Vaihtoehtona täyssaneeraukselle on viemäreiden sukittaminen. Tämä on edullisempi vaihtoehto ja sukittamisen mahdollisuus selvitetään tarvekartoituksen yhteydessä.

Ota yhteyttä

Hybridiratkaisu

Mahdollinen kolmas vaihtoehto putkiremontin toteuttamiseen on niin sanottu hybridiratkaisu. Tätä vaihtoehtoa tukee sen sopivuus moniin taloyhtiöihin ja huokea hinta. Hybridiratkaisuun päädyttäessä voidaan esimerkiksi vaihtaa vanhat vesijohdot uusiin, mutta sukittaa rakenteissa olevat hankalasti saavutettavat viemäriputket.

Ota yhteyttä

Miksi ostaa putkiremontti Triolta?

  • Luotettavuus ja kokemus kulkevat käsi kädessä. Yksikään putkiremontti ei ole täysin samanlainen ja me olemme nähneet ja remontoineet kaiken 30-vuotisen historian aikana.
  • Tarvekartoitus toteutetaan maksutta. Asiakkaana et maksa mistään, ennen kuin urakan etenemisestä on sovittu. Mitään ei tehdä turhaan ilman tarpeen selvitystä.
  • Pysymme sovitussa aikataulussa. Eräs asiakas luonnehti Triolaisten toimintaa ”telaketjumaiseksi”. Toimimme siten, että asiakkaan kanssa sovitaan selkeät etenemisvaiheet ja luovutuspäivissä pysytään. Putkiremontti etenee sovitusti – kuin telaketju.
  • Trio ottaa taloyhtiön putkiremontin mielellään hoitoonsa myös KVR-urakkana. KVR-mallissa taloyhtiö, urakoitsija ja projektia johtava suunnittelija tekevät suunnittelun yhteistyönä ja käyvät samalla jo vuoropuhelua toteutuksesta. Rahaa säästyy, kun mutkia suoristetaan sieltä, missä niitä ei tarvita.
  • Jätämme jälkeemme onnellisen ihmisten kodin ja teemme kaikkemme, jotta remonttiaikakin olisi mahdollisimman mukavaa asukkaille.

Vältä piilokulut, osta oikein!

Kun joku vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, sinua yleensä petkutetaan. Putkiremontin hinnan kilpailuttaminen on tietysti järkevää. Pidä ostaessa kuitenkin mielessä, mikäli joku tarjoaa urakkaa alle markkinahinnan, saattaa kyseessä olla täysi illuusio ja silloin tingitään useimmiten laadusta tai urakan aikataulusta. Piilokulut ovat alamme vitsaus. Triolla ei näitä ole. Järkevä ostaja tietää, ettei halvin vaihtoehto ole välttämättä aina paras.

Ota yhteyttä