Korjausrakennusurakat

Me haluamme vapauttaa ihmiset vanhanaikaisten tilojen armoilta ja tehdä heidät hyvinvoiviksi ja onnellisiksi jokapäiväisissä ympäristöissään. Korjausrakentaminen parantaa kiinteistön energiatehokkuutta, paloturvallisutta, sisäilman laatua ja käyttömukavuutta. 

Meidän kanssamme on mahdollista toteuttaa haastavimmatkin korjausrakennusurakat. Koko kiinteistön uudistaminen lattiasta kattoon on juuri parasta osaamistamme. Olennaista on ratkaista kokonaisvaltaisesti rakennustekniset ongelmat ja päivittää kiinteistön talotekniikka. Lisäksi voi olla tarvetta uudistaa rakenteita, pintoja sekä tilaratkaisuja ja tehdä vaikka salaojituksia. Kaikki materiaalivalinnat, tekniikat ja ideat ovat kanssamme mahdollisia.

Olemme hoitaneet menestyksekkäästi muun muassa Tikkurilan Kauppatalo Oy:n, Kuusijärven ulkoilualueen päärakennuksen sekä Tapiolan ostoskeskuksen (Tapiontori 3) korjausrakennusurakat.

Koko remontti sujuvana kokonaisuutena

Teemme mielellämme ilmaisen kartoituskäynnin ja toteutamme suunnitelmienne pohjalta koko mittavan projektin. Olemme tehneet töitä varman projektijohdon eteen jo 30 vuoden ajan. Tiimissämme yhdistyy rakennustyön, LVI-osaamisen, sähkötyön ja maarakentamisen ammattitaito. Kaikki märkätila-asentajamme ovat VTT:n henkilösertifioimia. Huomioimme ja kunnioitamme tilan käyttäjien toiveita remonttitöiden aikatauluttamisessa.

Ota yhteyttä niin katsotaan tilanne yhdessä. Jos teillä on jo olemassa valmiit suunnitelmat, teemme mielellämme niiden pohjalta täyden palvelun tarjouksen.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä tarjous, niin katsotaan tilanne yhdessä. Käymme mielellämme ilmaisella kartoituskäynnillä.

Teemu Kallio

Linjasaneeraukset

040 511 1570

Tarjouspyyntö

Olen

Pyyntöni koskee seuraavia töitä

Lisätietoja hankkeesta