Lämmitysjärjestelmät

Lämmitysremontissa päivitämme kiinteistön lämmitysjärjestelmän nykyaikaisen energiatehokkaaksi. Lämmitysjärjestelmän uusimisen jälkeen huoneilma pysyy tasaisen lämpimänä talvellakin. Kylmästä vedestä saa nauttia kylmänä ja kuumasta kuumana. 

Meillä on vahvaa osaamista kaikista lämmitysjärjestelmistä aina perinteisistä öljykattiloista ja sähkökattiloista kaukolämpöön, maalämpöön, vesi-ilmalämpöön ja lähienergiaratkaisuhin. Tyypillisiä projektejamme ovat kaukolämpösiirtimien vaihdot ja lämmitysverkoston säädöt. Patteriventtiilien vaihtaminen onnistuu yhdessä päivässä kiinteistöön kuin kiinteistöön. Toteutamme lämmitysjärjestelmän remontin aina kiinteistön koko elinkaaren sekä lämmityksen tarpeen huomioiden.  

Koko remontti sujuvana kokonaisuutena

Teemme mielellämme ilmaisen kartoituskäynnin ja toteutamme suunnitelmienne pohjalta juuri teidän tarpeisiinne sopivan remontin. Tiimissämme yhdistyy LVI-osaamisen sekä rakennustyön ja sähkötyön ammattitaito. Olemme tehneet töitä varman projektijohdon eteen jo 30 vuoden ajan. Työskentelemme aina tilan asukkaita tai käyttäjiä kunnioittaen.