Putkiremontti taloyhtiölle

Lähestyykö putkiremontin toteuttaminen teidän taloyhtiötänne?

Putkiston ikä ei yksin kerro, milloin putkiremontti on aiheellinen. Jos vuotovahinko on jo tapahtunut, on remontilla kiire putkiston iästä riippumatta. Putkiremontin suunnittelu aloitetaankin yleensä liian myöhään. Jo 25 vuotta vanhat putket alkavat olla riskiryhmässä. Tällä hetkellä suurin putkirikon vaara on ennen vuotta 1985 rakennetuissa kiinteistöissä.

Täyden palvelun linjasaneeraus 30 vuoden kokemuksella

Meillä on pitkä kokemus linjasaneerausten tekemisessä urakan päätoteuttajana. Pystymme hoitamaan koko urakan, koska meiltä löytyy sekä täyden palvelun LVI-osaaminen että rakennustöiden ja sähkötöiden ammattitaito. Olemme tehneet töitä varman projektijohdon eteen jo 30 vuoden ajan. Meillä on aina yksi koko projektista tilaajalle vastaava yhteyshenkilö, jonka saa tarvittaessa kellon ympäri kiinni.

Käyttövesiputkien lisäksi voi olla tarpeen saneerata viemäriputket ja kiinteistön märkätilat. Viemäri voidaan saneerata sujuvasti ja kustannustehokkaasti rikkomatta lattiaa tai muita rakenteita. Olemme saneeranneet modernilla sukitusmenetelmällä valtavan määrän viemäriputkia ja meillä on menetelmästä pelkästään hyviä kokemuksia. Sukitamme putket aina niin, että koko ”sukka” pysyy yhtenäisenä, jolloin riskialttiita välipinnoituksia ei käytetä. Varmistamme lopputuloksen onnistumisen kuvaamalla koko viemäriverkon sekä ennen että jälkeen saneeraustyön. Tarvittaessa viemärin saneeraus hoituu toki perinteiselläkin menetelmällä. 

Kaikki märkätila-asentajamme ovat VTT:n henkilösertifioimia ja kaikilla sukittajillamme on Trelleborg-henkilösertifikaatti. 

Putkiremontin yhteydessä kannattaa yleensä uusia myös hanat, suihkut ja pytyt tai laittaa pinnat kokonaan uusiksi. Tarvittaessa toteutamme mielellämme vaikka kokonaiset kylpyhuoneremontit

Miten liikkeelle?

Katsotaan tilanne yhdessä ja keskustellaan taloyhtiöllenne parhaasta remontin toteutuksesta. Jos taloyhtiöllänne on jo valmiit suunnitelmat remontista, teemme mielellämme niiden pohjalta täyden palvelun tarjouksen. Jos sen sijaan kaipaatte suosituksia suunnittelutoimiston valintaan, autamme mielellämme. Haluamme palvella teitä putkiremontin suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn saakka.

Putkiremonttimme on asukkaille mahdollisimman miellyttävä

Nykyaikaisilla menetelmillä toteutettu putkiremontti tai linjasaneeraus ei välttämättä aiheuta asukkaalle tarvetta muuttaa evakkoon. Me uskomme asukasläheiseen työskentelyyn ja ihmisten palvelemiseen kentällä. Remonttitöiden aikataulut sovimme yhdessä tilaajan kanssa asukkaiden toiveet huomioiden. Asukkaiden muutos- ja lisätyöpyynnöille meillä on oma yhteyshenkilö ja erikoisratkaisut ovat kanssamme aina mahdollisia.