Rakennustyöt taloyhtiölle

Me haluamme vapauttaa ihmiset vanhanaikaisten tilojen armoilta ja tehdä heidät hyvinvoiviksi ja onnellisiksi jokapäiväisissä ympäristöissään.

Meidän kanssamme on mahdollista uudistaa koko taloyhtiö lattiasta kattoon. Olennaista on ratkaista rakennustekniset ongelmat ja päivittää kiinteistön talotekniikka. Lisäksi voi olla tarvetta uudistaa rakenteita, pintoja ja tilaratkaisuja tai tehdä vaikka salaojituksia. Kaikki materiaalivalinnat, tekniikat ja ideat ovat kanssamme mahdollisia.

Tyypillisiä projektejamme ovat verkkokellarien saneeraukset, taloyhtiön yhteisten tilojen saneeraus, pesuhuoneen ja saunaosaston remontti, rappukäytävien maalaus sekä lattioiden pinnoitustyöt.

Tutustu meihin myös putkiremontin ja linjasaneerauksen toteuttajana!

Koko remontti yhtenä sujuvana kokonaisuutena

Teemme mielellämme ilmaisen kartoituskäynnin ja tarjoamme juuri teidän yhtiönne tarpeita vastaavan remonttikokonaisuuden. Olipa kyseessä pieni tai iso työ, haluamme palvella ja olla avuksi. Tiimissämme yhdistyy rakennustyön, LVI-osaamisen, sähkötyön ja maarakentamisen ammattitaito. Kaikki märkätila-asentajillamme on VTT:n henkilösertifiointi. Arvostamme jokaisen kotia kuin omaamme ja työskentelemme asukkaiden elämää kunnioittaen.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä tarjous, niin katsotaan tilanne yhdessä. Käymme mielellämme ilmaisella kartoituskäynnillä.

Matti Kankaansyrjä

Rakennustyöt

040 504 3156

Tarjouspyyntö

Olen

Pyyntöni koskee seuraavia töitä

Lisätietoja hankkeesta