Keittiöremontti

Unelmien keittiö kohottaa koko kodin tunnelmaa. Haluamme toteuttaa sinun kotisi sydämen, jossa koko perhe viihtyy ja voi hyvin. Meidän kanssamme on mahdollista uudistaa pintojen ohella tilajaot, jotta keittiösi olisi paitsi upea, myös tehokas. Kaikki materiaalivalinnat, tekniikat ja ideat ovat kanssamme mahdollisia.

Suunnittelemme keittiöremonttisi sujuvaksi kokonaisuudeksi yhdessä rakentamisen, LVI-töiden ja sähkötöiden ammattilaistemme kanssa. Hoidamme mielellämme koko remontin niin, että sinulle jää lähinnä työtasojen valinta ja Avotakan selailu. Aikataulutamme työn kanssasi siten, että remontista on sinulle mahdollisimman vähän haittaa. Työmaa on valmis vasta sitten, kun olemme molemmat tyytyväisiä työhömme.

Vaikka suunnittelisit nyt vain keittiön pintojen uusimista, putkien kunto kannattaa miettiä samalla. Tällä hetkellä putkirikon riski alkaa kasvaa ennen vuotta 1985 rakennetuissa kiinteistöissä. Astianpesukoneen liitäntä on yksi yleisimmistä vesivahingon aiheuttajista – vähintään se kannattaa remontin ohessa tarkistaa. Meidän kanssamme putkiremontti tai viemärisaneeraus ovat parhaimmillaan vain päivän projekteja, jotka eivät juurikaan aiheuta haittaa asumiselle.