Kylpyhuoneremontti

Rakastamme kylpyhuoneremontteja, koska on upeaa toteuttaa unelmia, jotka parantavat toisen ihmisen elämänlaatua! Tarvittaessa uudistamme kylpyhuoneen, vessan sekä saunan aina putkista pintoihin saakka. Voimme suunnitella myös tilajaot uudelleen, jotta kylpyhuoneeseesi mahtuvat kaikki sujuvaan arkeen ja siitä nauttimiseen tarvittavat toiminnot.

Suunnittelemme kylpyhuoneremonttisi sujuvaksi kokonaisuudeksi yhdessä rakentamisen, LVI-töiden ja sähkötöiden ammattilaistemme kanssa. Kaikilla märkätila-asentajillamme on VTT:n myöntämä sertifiointi. Hoidamme mielellämme koko remontin niin, että sinulle jää lähinnä työtasojen valinta ja Pinterestin klikkailu. Aikataulutamme työn kanssasi siten, että remontista on sinulle mahdollisimman vähän haittaa. Työmaa on valmis vasta sitten, kun olemme molemmat tyytyväisiä työhömme.

Vaikka suunnittelisit nyt vain kylpyhuoneen pintojen uusimista, putkien kunto kannattaa miettiä samalla. Tällä hetkellä putkirikon riski alkaa kasvaa ennen vuotta 1985 rakennetuissa kiinteistöissä. Meidän kanssamme putkiremontti tai viemärisaneeraus ovat parhaimmillaan vain päivän projekteja, jotka eivät juurikaan aiheuta haittaa asumiselle.