Pientalon perusparannus

Ansaitset asua viihtyisässä, toimivassa ja turvallisessa kodissa. Me haluamme vapauttaa sinut vanhanaikaisten tilojen armoilta ja remontoida kotisi sellaiseksi, että se palvelee ja ilahduttaa koko perhettäsi joka päivä. Meidän kanssamme on mahdollista uudistaa koko talo lattiasta kattoon ja ulkoa sisälle. Kaikki materiaalivalinnat, tekniikat ja ideat ovat kanssamme mahdollisia.

Pientalon perusparannuksessa saneeraamme kotinne kokonaisvaltaisesti rakennustekniikan ja talotekniikan osalta. Remontti voi koostua vaikkapa putkiremontista, viemärisaneerauksesta, sähkösaneerauksesta, lämmitysjärjestelmän uusimisesta ja ilmanvaihdon parantamisesta. Saneeraukset minimoivat vesivahingon ja tulipalon riskin ja parantavat energiatehokkuutta sekä ilmanlaatua. Lisäksi voi olla tarvetta uudistaa rakenteita, pintoja ja tilaratkaisuja tai tehdä vaikka salaojituksia pihassa. 

Koko remontti yhtenä sujuvana kokonaisuutena

Suunnittelemme koko remontin yhdeksi sujuvaksi kokonaisuudeksi yhteistyössä rakentamisen, LVI-töiden, sähkötöiden ja maarakentamisen ammattilaistemme kanssa. Kaikki märkätila-asentajamme ovat VTT:n henkilösertifioituja osaajia. 

Hoidamme mielellämme koko remontin niin, että sinä saat keskittyä siihen, mikä elämässäsi on tärkeintä. Rytmitämme remontin aikataulut sinun elämääsi sopivaksi, jotta remontista olisi mahdollisimman vähän haittaa. Meillä on aina yksi nimetty vastuuhenkilö, jonka saa kellon ympäri kiinni. Työmaa on valmis vasta sitten, kun olemme molemmat työhömme tyytyväisiä, ja olemme siivonneet jälkemme huolella.

Meiltä saat tarvittaessa ratkaisun myös remontin rahoitukseen.