Pintaremontti

Ansaitset asua viihtyisässä ja toimivassa kodissa. Me haluamme vapauttaa sinut vanhanaikaisten tilojen armoilta ja remontoida kotisi sellaiseksi, että se palvelee ja ilahduttaa koko perhettäsi joka päivä. Voimme uudistaa pintojen ohella tilajaot, jotta kotisi muuttuu toimivaksi tilaksi elämänne koko kirjolle. Kaikki materiaalivalinnat, tekniikat ja ideat ovat kanssamme mahdollisia.

Suunnittelemme pintaremonttisi sujuvaksi kokonaisuudeksi yhdessä rakentamisen, LVI-töiden ja sähkötöiden ammattilaistemme kanssa. Hoidamme mielellämme koko remontin niin, että sinä saat keskittyä siihen, mikä elämässäsi on tärkeintä. Aikataulutamme työn kanssasi siten, että remontista on sinulle mahdollisimman vähän haittaa. Siivoamme itse jälkemme, sillä arvostamme jokaista kotia kuin omaamme. Työmaa on valmis vasta sitten, kun olemme molemmat tyytyväisiä työhömme.

Jos suunnittelet nyt keittiön tai kylpyhuoneen pintojen uusimista, putkien kunto kannattaa miettiä samalla. Tällä hetkellä putkirikon riski alkaa kasvaa ennen vuotta 1985 rakennetuissa kiinteistöissä. Meidän kanssamme putkiremontti tai viemärisaneeraus ovat parhaimmillaan vain päivän projekteja, jotka eivät juurikaan aiheuta haittaa asumiselle.

 

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä tarjous, niin katsotaan tilanne yhdessä. Käymme mielellämme ilmaisella kartoituskäynnillä.

Matti Kankaansyrjä

Rakennustyöt

040 504 3156

Tarjouspyyntö

Olen

Pyyntöni koskee seuraavia töitä

Lisätietoja hankkeesta