Putkiremontti

Sanonta kuuluu, että putkiremontti on parasta tehdä ennen putkirikkoa. Kun talosi putket on päivitetty kuluvalle vuosituhannelle, vuotovahingoista ei tarvitse kantaa huolta.

Putkiston ikä ei yksin kerro, milloin putkiremontti on aiheellinen. Jos vuotovahinko on jo tapahtunut, on remontilla kiire putkiston iästä riippumatta. Putkiremontin suunnittelu aloitetaankin yleensä liian myöhään. Jo 25 vuotta vanhat putket alkavat olla riskiryhmässä. Tällä hetkellä suurin putkirikon vaara on ennen vuotta 1985 rakennetuissa kiinteistöissä.

Me toteutamme putkiremontin jopa yhdessä päivässä

Nykyaikaisilla menetelmillä toteutettu putkiremontti ei aiheuta tarvetta muuttaa evakkoon, eikä remontti juurikaan haittaa asumista. Vettä ei tietenkään voi käyttää muutamiin tunteihin. Aikataulutamme työmme aina toiveitasi kunnitoittaen, jotta remontista olisi sinulle mahdollisimman vähän vaivaa.

Käyttövesiputkien lisäksi voi olla tarpeen saneerata viemäriputket. Putkiremontin yhteydessä voimme uusia myös hanat, suihkut ja pytyt tai laittaa pinnat kokonaan uusiksi. Mikä sen parempaa, kuin päästä valitsemaan kaakeleita! Vaivan palkkana on turvallinen ja uutuuttaan kiiltelevä kylpyhuone, joka nostaa tietysti asunnon arvoa.

Putkiremontin oheen voi olla järkevää suunnitella myös lämmitysjärjestelmän remontti, me tarjoamme juuri sinun tarpeisiisi mitoitetun ratkaisun maalämpöön, kaukolämpöön tai muihin lämmitysjärjestelmiin. Näin kokonaisuudesta tulee kustannustehokas.

Kaikilla märkätila-asentajillamme on VTT:n henkilösertifiointi.

Meiltä saat tarvittaessa ratkaisun myös remontin rahoitukseen.