Sisäilmakorjaukset

TRIO_1080x1619_rgb_putki_lapsi1 (1)

Taloyhtiön päättäjille ja ammattilaisille

Sisäilmakorjaukset

Yleisimmät sisäilmakorjaukset liittyvät kosteusvaurioihin, ilmanlaatuun tai rakennevuotoihin. Sisäilmakorjauksen tarvetta esiintyy joskus jopa uudemmissakin rakennuksissa.

Sisäilmakorjaus aloitetaan huolellisesta suunnittelusta, jolloin kaikki sisäilmaan vaikuttavat tekijät otetaan huomioon. Sisäilmakorjaus on normaalista korjaustyöstä poiketen haastavaa ja tekijöillä on oltava erikoisosaamista rakennusfysiikasta.

Jos sisäilmakorjausta vaativa ongelma johtuu kosteusvauriosta, on tila kuivattava perusteellisesti ennen korjausta. Trio hoitaa sisäilmakorjauksen kaikki vaiheet omien Triolaisten voimin.

Tilaa vesivahingon kuivaus

Sisäilmakorjaus Trion tapaan

Trion kokeneet ammattilaiset huomioivat sisäilmakorjauksen aikana tiloja käyttävät ihmiset ja tekevät remonttiajasta mahdollisimman mukavaa. Vuosien kokemus sisäilmakorjauksista sekä laaja erikoisosaaminen varmistavat onnistuneen sisäilmakorjauksen. Olemme tehneet onnistuneita sisäilmakorjauksia niin julkisissa tiloissa, yksityisissä liiketiloissa kuin asuintiloissa. Poistamme sisäilmakorjauksella murheet ja remontoimme tilalle hyvää oloa.

Kysy lisää sisäilmakorjausten toteuttamisesta Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Ota yhteyttä!

Tarjouspyyntö

Jussi Laakso

Jussi Laakso

Vahinkosaneeraukset ja kuivaustyöt

044 739 9277

jussi.laakso@lvi-trio.fi