Vahinkokartoitus

Kosteusvaurion korjaamisessa auttaa ammattitaitoinen tiimimme – LVI-Trio on apunasi kun tarvitset vahinkokartoituksen, kuivauksen tai koko remontin.

Taloyhtiön päättäjille ja ammattilaisille

Vahinkokartoitus

Vahinkokartoituksessa selvitetään vesivahingon tai kosteusvaurion syyt ja laajuus. Suurin osa vahinkokartoitusten tarpeista johtuu vesivahingoista.

Vahingon sattua Trion jälkivahingontorjunta -tiimi tulee nopeasti paikalle, jos tilanne vaatii ripeää toimintaa. Havaitut putkirikot korjataan myös samalla ripeästi Trion omien LVI-asentajien toimesta.

Tilaa vahinkokartoitus Helsingin ja Pääkaupunkiseudun alueella tästä. Kiireellisissä tapauksissa tavoitat meidät parhaiten puhelimitse.

Vahinkokartoitus

Kartoituksessa esille tulleiden tietojen perusteella päätetään tarpeelliset toimenpiteet kosteuden poistamiseksi, kuten esimerkiksi rakenteiden purkaminen, vesivahingon kuivaus, ja vaurioituneen tilan ennallistaminen. Toimitamme tilaajalle kirjallisen raportin vahinkokartoituksen havainnoista ja toimenpide-ehdotuksista. Hyvin tehty kartoitus pienentää yleensä korjauskustannuksia.

Mahdollisen vahingon todentamisen jälkeen teemme kuivaus- sekä korjaussuunnitelman, mitä toimenpiteitä vaaditaan. Vahinkokartoituksen jälkeen toteutamme mielellämme myös kuivauksen sekä korjaus- ja jälleenrakennustyön. Meillä on pitkä kokemus kiinteistöjen kosteusvaurioiden ja vesivahinkojen kartoituksista, kuivauksista sekä korjauksista.

Ota yhteyttä!

Kysy lisää vahinkokartoituksen toteuttamisesta Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa.

Tarjouspyyntö

Jussi Laakso

Jussi Laakso

Vahinkosaneeraukset ja kuivaustyöt

044 739 9277

jussi.laakso@lvi-trio.fi