Vesivahinkopalvelut taloyhtiölle

Kosteusvaurion korjaamisessa auttaa ammattitaitoinen tiimimme – LVI-Trio on apunasi kun tarvitset vahinkokartoituksen, kuivauksen tai koko remontin.

Taloyhtiön päättäjille ja ammattilaisille

Vasta havaittu vahinko voidaan korjata

Kun kosteusvahinko on tapahtunut, tilanne tuntuu asukkaasta varmasti katastrofilta. Hieman lohtua voi etsiä ajatuksesta, että vahinko on nyt onneksi havaittu ja sitä päästään korjaamaan.  Aluksi on olennaista torjua ja minimoida jälkivahingot. Me selvitämme vian ja teemme ehdotuksen sen korjaamisesta. Trio on täyden palvelun korjausrakentamisen talo, mikä tarkoittaa sitä, että kosteusvaurion korjaus taloyhtiössä hoidetaan alusta loppuun asti Trion omalla porukalla. Kosteusvaurion kartoituksen, kuivauksen, valvonnan ja itse remontin loppusiivoukseen asti huolehtii Trio.

Triolaiset välittävät ihmisten kodeista ja pystyvät hyppäämään asukkaan saappaisiin. Triolaiset hoitavat yhteydenpidon sekä meihin että asukkaaseen päin kiitettävästi. Se vähentää meidän työkuormaamme, kun asukas saa tiedon remontin etenemisestä suoraan tekijältä. Asiat hoidetaan suoraselkäisesti, se ei ole itsestäänselvyys tällä alalla.

Aki Heiskanen, tekninen isännöitsijä, Roihuvuoren Lämpö Oy

Näin kosteusvaurion korjaus etenee taloyhtiössä:

  • Vahinkoraportin tekee aina koulutettu kosteuskartoittajamme.
  • Tiimissämme on myös LVI-insinöörejä, rakennusinsinöörejä, rakennusterveysasiantuntija sekä muita talotekniikan asiantuntijoita, joten takaamme onnistuneet korjausehdotukset.
  • Annamme huolellisen korjaussuosituksen ja toteutamme mielellämme myös remontin.

Ota nopeasti yhteyttä, niin pääsemme arvioimaan tilanteen viipymättä.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tai pyydä tarjous, niin katsotaan tilanne yhdessä.

Tarjouspyyntö

Jussi Laakso

Jussi Laakso

Vahinkosaneeraukset ja kuivaustyöt

044 739 9277

jussi.laakso@lvi-trio.fi