KVR Kokonaisvastuu­rakentaminen

Polku onnellisen ihmisen kotiin rakennetaan yhteistyössä.

Taloyhtiön päättäjille ja ammattilaisille

KVR eli kokonaisvastuurakentaminen tarkoittaa sopimusmallia, jossa yksi urakoitsija vastaa putkiremontinne kaikista vaiheista avaimet käteen -periaatteella.

Remontin päävaiheet ovat

  • 1. hankesuunnittelu
  • 2. toteutussuunnittelu
  • 3. varsinainen urakointi

Hankesuunnitelmassa kartoitetaan alustavasti, mitä korjauksia kiinteistössänne on tehty, ja mitä tehtäisiin. Suunnitteluvaiheessa päätetään putkireitit, kalusteet, muut asiat sekä huoneistokohtaiset suunnitelmat. Varsinainen urakka toteutetaan suunnitelmien mukaisesti. Me teemme tämän kaiken välittämällä ihmisistä ja huolehtimalla laadusta.

Tatu Liikanen

Pystymme hoitamaan taloyhtiönne putkiremontin alusta loppuun saakka. Olemme tehneet töitä varman projektijohdon eteen jo 30 vuoden ajan. Putkiremontin ajaksi saat yhteyshenkilöksi oman Triolaisen, jonka saa tarvittaessa kellon ympäri kiinni.

Tatu Liikanen

Käyttövesiputkien lisäksi voi olla tarpeen saneerata viemäriputket ja kiinteistön märkätilat. Viemäri voidaan saneerata sujuvasti ja kustannustehokkaasti rikkomatta lattiaa tai muita rakenteita.
Olemme saneeranneet modernilla sukitusmenetelmällä valtavan määrän viemäriputkia ja meillä on menetelmästä pelkästään hyviä kokemuksia.

  • Sukitamme putket aina niin, että koko ”sukka” pysyy yhtenäisenä, jolloin riskialttiita välipinnoituksia ei käytetä.
  • Varmistamme lopputuloksen onnistumisen kuvaamalla koko viemäriverkon sekä ennen että jälkeen saneeraustyön. Tarvittaessa viemärin saneeraus hoituu toki perinteiselläkin menetelmällä.
  • Kaikki märkätila-asentajamme ovat VTT:n henkilösertifioimia.

Taloyhtiön putkiremontin yhteydessä kannattaa yleensä uusia myös hanat, suihkut ja pytyt tai laittaa pinnat kokonaan uusiksi. Tarvittaessa toteutamme mielellämme myös urakkaan kuuluvat kylpyhuoneremontit.

Miten liikkeelle?

  • Katsotaan tilanne yhdessä ja keskustellaan taloyhtiöllenne parhaasta putkiremontin toteutuksesta.
  • Jos taloyhtiöllänne on jo valmiit suunnitelmat remontista, teemme mielellämme niiden pohjalta täyden palvelun tarjouksen.
  • Jos kaipaatte suosituksia suunnittelutoimiston valintaan, autamme mielellämme.

Katso miten taloyhtiön putkiremontin hinta muodostuu.

Ota yhteyttä

Kerro meille miten voimme tehdä taloyhtiösi onnelliseksi!  Varaa maksuton asiantuntijakäynti, niin katsotaan tilanne yhdessä.

Tarjouspyyntö

Tatu Liikanen

Tatu Liikanen

Linjasaneeraus KVR-hankkeet

040 194 8220

tatu.liikanen@lvi-trio.fi

Katso myös