Alueputkiston uusiminen ja vianselvitys

TRIO_rgb_tyomaa_11

Taloyhtiön päättäjille ja ammattilaisille

Alueputkiston uusiminen ja vianselvitys

Me teemme nekin vaativat työt, joita muut eivät huoli. Jos taloyhtiössä on lämpö tai vesi poikki, Trio tulee nopeasti paikalle. Selvitämme syyn ja toteutamme rehdin remontin, joka on usein alueputkien uusiminen.

Erityisen hyviä olemme kohtaamaan asukkaat silloin, kun hätä on suurin. Välitämme asukkaista ja remontoimme huolien tilalle hyvää oloa. Lopputuloksena syntyy onnellisten ihmisten koteja.

Usein putkiston vuotokohta on maan alla epäselvä. Yli 30 vuoden kokemuksellamme vuodonetsintäpalveluista pystymme ratkaisemaan käytännönläheisesti talotekniset haasteet paikan päällä. Emme lähetä alihankkijaa paikalle, vaan oman talon Triolaiset hoitavat remontin alusta loppuun asti, sisältäen alueputkien uusimisen. Jos tarvitsette tonttivesijohtoliitoksille tekijää, sekin onnistuu kauttamme.

Saat yhteyshenkilöksi oman Triolaisen, joka pitää sinut ajan tasalla alueputkiston uusimisen ja vianselvityksen vaiheista.

Hälytysmerkit kiinteistön putkikanaalivuodoista

  • Vedenkulutus on poikkeuksellisen kova
  • Vesilasku on iso
  • Patterit eivät pysy lämpimänä
  • Patteriverkoston paine putoaa itsekseen ja vettä joudutaan lisäämään kuukausittain tai useammin verkostoon

Jos vettä ei kulu yön aikana normaaliin tapaan, käy yöllä katsomassa, pyöriikö vesimittari. Jos pyörii, kyseessä saattaa olla vesivuoto kiinteistön ulkopuolisissa putkikanaaleissa. Jos siis epäilet vesijohtovuotoa, soita Triolle ja tilaa laadukkaat vuodonetsintäpalvelut.

Alueputkiston uusiminen ja vianselvitys Triolta

Ota yhteyttä! Rakennetaan polku onnellisen ihmisen kotiin yhdessä!

Tarjouspyyntö

Aki Kettunen

Keskisuuret urakat ja erikoistyöt

0400 617 914

aki.kettunen@lvi-trio.fi

Katso myös