KVR-Päällikkö

Haemme Trion ammattitaitoiseen porukkaan uusia LVI-työnjohtajia. Työnjohtajana vastaat pienten ja keskisuurten LVI-töiden projekteista alusta loppuun saakka.

TRIO_1619x1080_rgb_kylttimies2

Töihin Trioon

Haemme Trion ammattitaitoiseen joukkoon KVR-päällikköä.

Työssäsi vastaat linjasaneerauspuolen kokonaisvastuurakentamisen hankkeista. Työnkuvaan kuuluu KVR-hankkeiden myynti sekä suunnittelun ja tuotannon ohjaus yhdessä Trion linjasaneerausorganisaation ja yrityksen johdon kanssa.

Olet hakemamme henkilö, jos olet myyntihenkinen ja innokas hankkeiden käynnistäjä ja saatat ne ammattitaidolla maaliin. Kokonaisuuksien ymmärtäminen, johdonmukaisuus, järjestelmällisyys sekä avoimuus ja selkeäsanaisuus auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Edellytämme KVR-päälliköltä vahvaa linjasaneerauskokemusta tuotannon ja/tai myynnin osalta, suunnittelukokemus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme pätevyyttä märkätila- ja palokatkorakentamiseen. Työnkuvan kannalta perustason IT-taidot ovat olennaiset. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi rakennus- tai LVI- insinööri tai diplomi-insinööri.

Trio tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla osa innokasta itsenäisten vastuunkantajien työyhteisöä, jotka tekevät töitä Itsenäisesti, Yhdessä. 32 vuotta toiminut Trio-konserni työllistää tällä hetkellä yli 180 LVI-, rakennus-, sähkö- sekä maarakennusalan ammattilaista. Konsernin yhtiöistä LVI-Trio Oy valittiin vuonna 2017 vuoden LVI-urakoitsijaksi. Trio on Onnellisen ihmisen työpaikka, tule osaksi meitä luomaan Onnellisuutta myös asiakkaille. Työntekijän hyvinvointi on meille tärkeää, ja tarjoamme hyvän mahdollisuuden välittää myös itsestä.

Lisätietoja työtehtävästä antaa toimitusjohtaja Martti Saarnio (p. 0400 617 913 / martti.saarnio@lvi-trio.fi)

Lähetä hakemuksesi ja CV:si otsikolla ”hakemus, KVR-päällikkö” osoitteeseen martti.saarnio@lvi-trio.fi

Tervetuloa Triolaiseksi!