Sisäilma-asiantuntija

Haemme Trion ammattitaitoisen porukan vahvistukseksi uutta sisäilma-asiantuntijaa.

TRIO_1619x1080_rgb_kylttimies2

Töihin Trioon

Hakemaltamme tekijältä löytyy LVI-/rakenneteknistä osaamista ja vähintään 3 vuotta kokemusta sisäilmatutkimuksista. RTA-koulutus tai rakennusmestarin, insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme itsenäisen ja joustavan työtehtävän, jossa oma-aloitteisuus, vastuuntuntoisuus ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot ovat edellytyksiä työssä menestymiselle. Työnkuvan luonteen vuoksi B-ajokortti on välttämätön. Rennon ja reilun työporukan sekä kilpailukykyisen palkan lisäksi Trio tarjoaa monipuoliset hyvinvointiedut työnteon tueksi.

32 vuotta toiminut Trio-konserni työllistää tällä hetkellä yli 180 LVI-, rakennus-, sähkö- sekä maarakennusalan ammattilaista. Konsernin yhtiöistä LVI-Trio Oy valittiin vuonna 2017 vuoden LVI-urakoitsijaksi. Liikevaihtomme on yhteensä 21 milj. euroa. Asiakaskuntamme koostuu laajasti yksityishenkilöistä, huoltoyhtiöistä sekä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisista.

Laita heti hakemusta tulemaan janne.louho@lvi-trio.fi tai soittele meille! Lisätietoja tehtävästä antaa rakennusterveysasiantuntija Janne Louho p. 040 565 1042.

Tervetuloa Triolaiseksi!