Uutisarkisto

Trio on rehti kumppani putkiremontille

tiistai 16.04.2019

Yhä useammassa taloyhtiöissä mietitään parasta aikaa suurille saneeraustöille toteutustapaa ja tekijää. Korjausrakentamiseen keskittynyt Trio on huomannut, että sydämellinen palvelu yhdistettynä vahvaan kokemukseen on avain onnellisten ihmisten koteihin. Triolta taloyhtiön putkiremontin saa huolettomasti ja järkevillä kustannuksilla valitsemalla urakkamalliksi kokonaisvastuu-urakan. Kokonaisvastuu-urakoiden kysyntä kasvaa taloyhtiöiden keskuudessa. KVR-mallissa taloyhtiö,. Lue lisää »

Oletko muistanut hoitaa nämä taloyhtiön huoltotyöt ennen kesää? – Lue tarkastuslista

tiistai 16.04.2019

Oletko muistanut hoitaa nämä taloyhtiön huoltotyöt ennen kesää?  Kevään yhtiökokoukset lähenevät! Mikä on ajankohtaista taloyhtiössänne: saunaosaston remontti vai lämmitysjärjestelmän perussäätö? Muista hoitaa kuntoon myös ilmanvaihdon nuohous, säätö ja huolto, jotta raikasta sisäilmaa riittää koko kesälle! Nyt on hyvä aloittaa keskustelu taloyhtiöhankkeista kanssamme, etsitään sopivimmat ratkaisut. Lue lisää »

Triolaisten arki yllätti – Hymy herkässä päivittäin

keskiviikko 27.03.2019

Kysyimme Triolaisilta, millaista työskentely Triolla on ja mikä saa hymyn irtoamaan arjessa.Me uskomme, että onnellisuutta voi parantaa onnistuneella korjausrakentamisella. Muutamme asiakkaiden käsityksiä korjausrakentamisen laadusta lupaamalla vain sen, minkä voimme pitää. Perheyrityksemme on kehittynyt 30 vuoden aikana perinteisestä putkifirmasta korjausrakentamisen erikoistaloksi. Meiltä löytyy oman alansa asiantuntijoita. Lue lisää »

Hätä on suurin kun vedentulo loppuu

torstai 21.03.2019

Työskentelin 20 vuotta sitten rauhanturvaajana sotatoimialueella Bosniassa Doboj-nimisessä kaupungissa. Menimme sinne juuri ennen kuin sota loppui. Meille suomalaisille rakennettiin leiri ja saimme kokea, mitä tarkoittaa, kun vettä ei ole koko ajan saatavilla. Vettä johdettiin leiriin kaupungin vesijohtoverkosta, mutta vesihuolto oli mitä oli. Vettä tuli päivässä. Lue lisää »

Remonttikumppani valitaan entistä tarkemmalla seulalla

perjantai 01.02.2019

Taloyhtiöiden ja omakotitalojen asukkaat ovat aiempaa valveutuneempia putkiremonttien menetelmien suhteen. Taloteknisten ratkaisujen esitteleminen ei pääty vain ammattilehtien palstoille vaan kiinteistöjen arvon kehittäminen on yleisön mielestä kiinnostava aihe koko maassa rakennuskannan ikääntyessä. Myös Triolaiset ovat huomanneet, että ihmiset ovat aiempaa kiinnostuneempia korjausrakentamisen vaikutuksista asuntojen arvoon. Triolaiset. Lue lisää »

Trio ilmastointi Oy:lle tunnustusta osaavasta johtamisesta ja taloudellisesta menestyksestä

tiistai 22.01.2019

Kauppalehti on myöntänyt Trio Ilmastointi Oy:lle Kasvaja 2018 ja Menestyjät 2018 -sertifikaatit. Kasvaja 2018 sertifikaatti voidaan myöntää yritykselle, joka on kasvattanut liikevaihtoaan viimeisen kolmen vuoden aikana merkittävästi muihin toimijoihin nähden. Menestyjät 2018 tunnustus edellyttää yritykseltä osaavaa johtamista, sitoutunutta henkilöstöä, tehokasta työntekoa sekä asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä.. Lue lisää »

Trio Ilmastointi on Suomen vahvin

keskiviikko 17.10.2018

Asiakastieto on myöntänyt Trion tytäryhtiölle, Trio Ilmastoinnille Suomen Vahvimmat Platina -tunnuksen 2013–2018, eli kyseessä ”on yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään.” Toimitusjohtaja Martti Saarnion mukaan palkinto merkitsee erittäin paljon. Tunnustus on erinomaisista talousluvuista, mutta niitä ei saada ellei jokainen triolainen tee töitään erinomaisesti, eli kiitos. Lue lisää »

Katso LVI-Päivien tunnelmat videolta

torstai 09.11.2017

Saimme upean tunnustuksen LVI-Päivillä 26.10., kun meidät valittiin Vuoden 2017 LVI-urakoitsijaksi. Palaa kanssamme juhlahetkeen Hotelli Rosendahlissa ja katso toimialapäällikkö Arvo Ylösen perustelut sekä toimitusjohtajamme Martti Saarnion kiitokset.     Miten olemme onnistuneet toiminnassamme sinun mielestäsi? Kommentoi ja osallistu Facebookissa!  . Lue lisää »

”Tällaisia edelläkävijöitä ala tarvitsee”

torstai 09.11.2017

Meillä on kunnia olla Vuoden 2017 LVI-urakoitsija. Katso videolta toimialapäällikkö Arvo Ylösen kommentit siitä, miksi meidät palkittiin tänä vuonna.     Millaista tekemistä alamme sinun mielestäsi tarvitsee? Kommentoi ja osallistu Facebookissa!  . Lue lisää »

”Laadukasta toimintaa on se että välitämme”

torstai 09.11.2017

Pitkäjänteinen kehitystyömme palkittiin Vuoden 2017 LVI-urakoitsija -tunnustuksella lokakuun lopussa. Toimitusjohtajamme Martti Saarnio kertoo videolla Triomaisesta asenteesta ja tekemisestä. Miten rakennamme onnellista asiakaskokemusta sekä onnellisen ihmisen työpaikkaa?     Kuten Martti videolla sanoo: ”Oppiminen ei lopu koskaan”. Miten olemme onnistuneet toiminnassamme sinun mielestäsi? Osallistu ja anna palautetta. Lue lisää »