LVI-saneeraus ja -huolto

LVI-saneeraus- ja -huoltopalvelumme pitää kunnossa lukuisien pääkaupunkiseudun ja sen kehyskuntien taloyhtiöiden, vuokra-asuntojen, kauppakeskusten, sairaaloiden, toimistotalojen, urheiluhallien ja muiden erikoiskohteiden LVI-koneet ja -järjestelmät.

Tuotamme nopeatempoisia LVI-asennuksia, -korjauksia ja putkitöitä myös rakennusliikkeille. Yllättävissä tilanteissa päivystyksemme tulee paikalle nopeasti myös iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä.

LVI-Trion asentaja huoltaa kylpyhuoneen lavuaarin putkistoa LVI-Trion asentaja huoltaa kylpyhuoneen lavuaarin putkistoa

LVI-huoltosopimukset taloyhtiöille ja kiinteistöille – myös erikoiskohteet

LVI-huoltosopimuksemme ovat asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä kokonaisuuksia, joiden sisällöstä, laajuudesta, vasteajoista ja muista yksityiskohdista sovitaan asiakkaan sekä kohteen ja sen asukkaiden tarpeiden mukaisesti. Yhteisenä tavoitteenamme on pitää huolta kiinteistön arvosta ja sen asukkaiden tai käyttäjien mukavuudesta.

Olemme puitesopimuskumppani niin huoltoyhtiöille, isännöitsijätoimistoille, kiinteistösijoitusyrityksille kuin useille julkisen sektorin toimijoille. Toimimme myös erikoisosaamista vaativissa kohteissa kuten sairaaloissa, tunneliolosuhteissa tai turvaluokitelluissa kohteissa.

Kiinteistömanagerit, isännöitsijät ja muut sopimusasiakkaat saavat meiltä oman yhteyshenkilön, asiantuntijan, joka tuntee kohteen erityispiirteet ja käy asiakkaan kanssa säännöllistä vuoropuhelua. Asiakkaidemme kohteissa työskentelee LVI-Trion omia ammattilaisia, mikä tekee palvelustamme varmaa ja luotettavaa.

LVI-Trion ihmiset eivät ole vain töissä, vaan hoitavat todella asiakkaan asiaa parhaansa mukaan. Voin siirtää työn pois omista käsistäni huoletta ja luottaa, että homma hoidetaan. Triolaisten projektinhallinta ja ystävällinen kohtelu ovat jääneet mieleeni.

Tero Nevalainen, isännöitsijä, Isännöintipiste Oy
Kuva asunto-osakeyhtiö Kesälinnunpuiston työmaalta, alueputkiston uusimisprojektista.

LVI-asennukset ja -projektit rakennusliikkeille

Toimimme puitesopimuskumppanina myös useille rakennusliikkeille. Teemme heille räätälöityjä putkitöitä ja asennuksia sekä koppihintaremontteja, joissa annamme esimerkiksi kylpyhuoneille yksikköhinnat. Palveluumme voivat sisältyä joko pelkät LV- tai IV-työt tai molemmat. QMG Partners -verkoston kautta tarjoamme tarvittaessa myös automaatio- ja sähkötöitä.

Rakentamisen palvelut täydentävät kokonaisuuden

Asiakkaamme saavat meiltä helposti myös kaikki LVI-huoltoihin ja -korjauksiin liittyvät rakennustyöt sekä kiinteistön pienkorjaustyöt. Omat rakennusammattilaisemme tulevat paikalle, kun esimerkiksi tarvitaan rakenneavauksia vuotavan putken korjaamista varten tai putkitöiden edestä pois purettu alakatto tarvitsee jälleenrakentaa. Työt eivät jää kesken ja aikataulut pitävät. Meiltä saa myös kaiken tarvittavan taloteknisen osaamisen kokonaispalveluna. 

LVI-Trion työnjohtaja ja IV-asentaja työasuissa LVI-Trion pakettiauton edessä. Paikkana asiakkaan omakotitalon piha.

LVI-huollot omakotitaloille 

Suoritamme myös omakotitalojen LVI-huoltoja ja korjauksia. Tyypillisimpiä toimeksiantojamme ovat vuotavien hanojen ja pönttöjen uusiminen ja korjaaminen. Pääsemme paikalle nopeasti Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella sekä kehyskunnissa. 

LVI-päivystys

Päivystyksemme tulee paikalle nopeasti, ja akuuteissa tilanteissa palvelemme kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Olemme helposti saatavilla, kun viemäri tukkeutuu, putki vuotaa, talotekniikka pettää tai isompi vesivahinko yllättää.

Kysy lisää

Kuvassa Akseli Lind, LVI Trio Oy Kuvassa Akseli Lind, LVI Trio Oy

Akseli Lind

Työnjohtaja

LV-huolto ja -korjaus

Kuvassa Joni Stoor, LVI Trio Oy Kuvassa Joni Stoor, LVI Trio Oy

Joni Stoor

Työnjohtaja

LV-huolto ja -korjaus