LIITY LVI-TRION OSAAVAAN JOUKKOON

Uusimaalaisena talotekniikan ja korjausrakentamisen osaajana tarjoamme erinomaiset kasvun edellytykset LVI- ja rakennusalan ammattilaisille, jotka sitoutuvat laadukkaaseen asiakaspalveluun.

Asiakkainamme on mm. Uudenmaan suurimpia kunnallisia ja yksityisiä vuokrataloyhtiötä ja kiinteistönomistajia sekä rakennusliikkeitä. Ammattilaisemme tekevät työtään niin asutuissa asunnoissa, toimistoissa, liiketiloissa kuin julkisissa rakennuksissa ja uudisrakentamisen kohteissa. Olemme isännöitsijöille, huoltoyhtiöille, kiinteistömanagereille ja muille alan ammattilaisille kumppani, jolle he voivat luovuttaa kiinteistöjensä LVI-työt luottavaisin mielin. Osaamisemme ja palvelumme avulla kiinteistöt pysyvät hyvässä kunnossa sekä asukkaat ja tilojen käyttäjät tyytyväisinä. Teknisen osaajan lisäksi olemme jo vuodesta 1986 halunneet olla kokonaisvaltaisesti palveleva LVI-alan asiantuntija.  

Työn jälki on meille kunnia-asia, mutta vähintään yhtä suuren merkityksen annamme asiakasta kunnioittavalle työskentelytavalle. Työskentelemme tiiviisti ihmisten omaisuuden, kotien ja työpaikkojen keskellä, minkä vuoksi meille onkin tärkeää rakentaa Luottamusta, luoda Välittämisen kulttuuria ja kaiken työn keskellä kohdata Ihminen.  

Näillä eväillä LVI-Trio on kasvanut jo 120 ammattilaisen työpaikaksi, jossa viihdytään jopa työuran alusta loppuun. 

Tuntuu, että minusta välitetään täällä. Paras todiste on se, että olin tervetullut uudestaan työelämään eläkkeellä. Olen ollut työelämässä 47 vuotta, työn tekeminen on aina kuulunut elämääni. Arvostan tätä työyhteisöä, työkaverit ovat loistavia ja kaikki kannustavat toisiaan.

Juhani Niemi, LVI-asentaja

Työpaikka, jossa voit kasvaa LVI-ammattilaisena 

Ammattilaisemme ovat tärkein vahvuutemme. Hyvinvointi on yksi onnistuneiden urakoiden perusedellytyksistä. Siksi meille on itsestään selvää tarjota työntekijöillemme mm. 

  • kattavat työterveyspalvelut
  • vakuutusturva 
  • Smartumin hyvinvointietu 
  • mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään
  • muita etuja, kuten liikuntavuoroja.  

Mielekkääseen työuraan kuuluu myös kehittyminen ammattilaisena, ja meillä sinun on mahdollista saada lisäkoulutusta ja ottaa halutessasi enemmän vastuuta. Mielenkiintoiset korjauskohteemme tarjoavat takuulla haastetta kokeneemmallekin LVI-ammattilaiselle. LVI-Triossa pääset osaksi QMG Partners -verkostoa, mikä mahdollistaa monipuolisen yhteistyön muiden verkoston jäsenyritysten kanssa.  

Kiinnostuitko työskentelystä LVI-Triossa?

Ilmoitamme tällä sivulla avoimista työpaikoistamme. Mikäli et löydä osaamistasi vastaavaa ilmoitusta, voit lähettää meille avoimen hakemuksen.  

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus