LVI-ASIANTUNTIJA UUDELLA­MAALLA

LVI-Trio on pääkaupunkiseudun johtavia LVI-huollon ja LVI-palvelu-urakoinnin asiantuntijayrityksiä. Asiakkaisiimme kuuluu mm. merkittäviä institutionaalisia kiinteistösijoittajia, Suomen suurimpia vuokranantajayhteisöjä sekä julkisen sektorin suuria kiinteistönomistajia edustajineen. Palvelemme myös taloyhtiöitä ja isännöitsijöitä sekä rakennusliikkeitä. Olemme osa Quattro Mikenti Group –konsernia (QMG), joka on Suomen suurimpia talotekniikkayrityksiä.  

LVI-Trion LVI-asentaja työssään LVI-Trion LVI-asentaja työssään
Kuva asunnon kylpyhuoneesta, jossa LVI-Trion asentaja huoltaa putkistoa.

asunnot, toimitilat ja erikoiskohteet

Olemme LVI-huolto ja -korjaustöiden sopimuskumppani yli 70 000 asunnolle pääkaupunkiseudulla. LVI-Trion 120 ammattilaisen joukosta löytyy erikoisosaamista vaativimpiinkin projekteihin kuten sairaaloiden ja museosuojeltujen kohteiden LVI-töihin. Olemme työskennelleet myös useissa turvaluokitelluissa kohteissa   

Kuva asunto-osakeyhtiö Kesälinnunpuiston työmaalta, alueputkiston uusimisprojektista.

KESTÄVÄN KIINTEISTÖNHUOLLON jA RAKENTAMISEN KUMPPANI 

Olemme asiakkaillemme kumppani, joka etsii ja luo ratkaisuja kiinteistöjen arvon ylläpitämiseen, nostamiseen ja elinkaaren pidentämiseen sekä asukkaiden, työyhteisöjen ja muiden tilojen käyttäjien viihtyvyyden parantamiseen. Kestävä rakentaminen, energiatehokkaat teknologiat ja rakennuskannasta huolehtiminen tuottavat onnellisia asukkaita ja haluttuja asuntoja sekä liiketiloja. 

Pitkän linjan LVI-urakoitsijana olemme nähneet materiaalien kehittymisen, uuden teknologian läpimurron sekä yhteiskunnan ja asiakkaiden tarpeiden muutokset – ja kehitymme alan mukana.

Yhdestä sekajätelavasta on siirrytty useamman “kierrätyskorin” taktiikkaan, jolloin sekä rahallisia että luonnon resursseja säästyy, kun puu-, energia-, muovi-, betoni- ja posliinijäte kierrätetään.

Siirtyminen sähköisin järjestelmiin on edennyt niin toimiston puolella kuin työautojen parissa. Tulevaisuuden autohankinnoissa ensisijainen vaihtoehtomme on sähköauto. Nämä ovat osa vastuullisuustavoitteitamme, jotka läpileikkaavat tekemistä aina hiilijalanjäljen määrittämisestä toimittaja-auditointeihin ja hyvään hallintotapaan saakka.

LVI-Trion henkilökuntaa ja huoltoauto.

LVI-OSAAJAT IHMISTÄ VARTEN – JO VUODESTA 1986 

Olemme jo lähes 40-vuotisen historiamme alkumetreiltä saakka ottaneet tavoitteeksemme olla se palveleva LVI-urakoitsija. Tunnustuksena työstämme saimme vuonna 2017 Vuoden LVI-urakoitsija -palkinnon. Raati antoi arvoa etenkin asiakaslähtöiselle toiminnalle, henkilöstöön panostamiselle ja toiminnan jatkuvuuden varmistamiselle.

Pidämme LVI-ammattilaistemme osaamisen ajan tasalla kannustamalla jatkuvaan oppimiseen ja tarjoamalla koulutuksia olennaisena osana yhtiömme toimintaa. Kaikkein tärkeintä meille kuitenkin on osaajiemme sitoutuminen laadukkaaseen asiakaspalveluun – tahdomme rakentaa Luottamusta, luoda Välittämisen kulttuuria ja työn keskellä kohdata Ihmisen. Tämä – siis LVI – onkin toimintamme perusta.  

LVI-TRIO ON OSA QMG PARTNERS -PALVELUVERKOSTOA 

QMG Partners on kiinteistön teknisiä palveluita tarjoava yritysverkosto pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Verkoston keskeiset kilpailutekijät ovat palveluiden laatu, kustannustehokkuus ja asiakastyytyväisyys. QMG Partnersin kautta LVI-Trion on mahdollista hyödyntää emoyhtiö QMG-konsernin sekä laajan yhteistyöverkoston tuomat mahdollisuudet, mikä tarkoittaa asiakkaillemme esimerkiksi kattavaa ja helposti saavutettavaa LVIASKR-palvelutarjontaa.

Verkosto toimii kaikilla talotekniikan palvelualueilla, kuten:

  • sähkö  
  • lämpö 
  • ilmanvaihto 
  • jäähdytys ja kylmätekniikka
  • rakennusautomaatio 
  • energiatehokkuus 
  • paloturvaratkaisut
  • turvatekniikka. 

LVI-Trio kuuluu emoyhtiönsä QMG:n kautta pohjoismaiseen Nimlas Groupiin, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa yhteensä 3500 ammattilaisen voimin. Monet LVI-Trion avainhenkilöistä ovat Nimlaksen osakkaita. 

Työpaikat

Tule meille töihin

Millainen työpaikka on LVI-Trio? Tarjoamme todellisia kehittymismahdollisuuksia laadukkaaseen asiakaspalveluun sitoutuville LVI-ammattilaisille Uudenmaan alueella. 
Katso avoimet työpaikat täältä