”Kuivaus valmistui, mutta kukaan ei ilmoittanut…” – LVI-Trio kesytti isännöitsijöiden yleisen painajaisen

Kun Roihuvuoren Lämpö Oy:n tekninen isännöitsijä Aki Heiskanen saa puhelun, tilanne on yleensä samankaltainen: vettä on siellä missä sitä ei kuuluisi olla.

– Useimmiten silloin on kyse vesivahingosta. Homma jatkuu sen jälkeen niin, että käydään asukkaan kanssa tilanne läpi ja miten homma etenee. Usein myös asukkaan rauhoittaminen on ollut tärkeää.

Vesivahingon toteamisen jälkeen Heiskanen ottaa puhelun vahinkokartoittajalle. Puhelimeen vastaa useimmiten Trion Aki Säkkinen.

– LVI-Triolaiset selvästi välittävät ja pystyvät hyppäämään asukkaan saappaisiin. He hoitavat yhteydenpidon sekä meihin että asukkaaseen päin kiitettävästi. Se vähentää epätietoisuutta asukkaissa, sekä meidän työkuormaamme, kun asukas saa tiedon remontin etenemisestä suoraan tekijältä, Heiskanen sanoo.

LVI-Trio on täyden palvelun korjausrakentamisen talo, mikä tarkoittaa sitä, että vahinko hoidetaan alusta loppuun asti LVI-Trion omalla porukalla. Kartoituksen, kuivauksen, valvonnan ja itse remontin loppusiivoukseen asti huolehtii LVI-Trio. Heiskasen mielestä on tärkeää, että hänellä on LVI-Triolla vain yksi yhteyshenkilö, joka vastaa projektista. Ammattitaitoa löytyy niin talotekniikan kuin sisäilmatutkimuksen puolelta.

LVI-Trion kanssa tiedonkulku toimii erinomaisesti kaikkiin suuntiin. Tilaaja ja asukas pysyvät ajantasalla missä milloinkin mennään.

Aki Heiskanen, Roihuvuoren Lämpö Oy

– On olemassa niitäkin kartoitusfirmoja, joissa yksi kaveri tulee ja kuivaa ja sitten hylkää työmaan eikä edes ilmoita, että valmista tuli ja pahimmillaan pitää soittaa seuraavalle kaverille, että nyt voi tulla jatkamaan työmaata tai jopa etsiä toinen firma jatkamaan. LVI-Trion kanssa tiedonkulku toimii erinomaisesti kaikkiin suuntiin. Tilaaja ja asukas pysyvät ajantasalla missä milloinkin mennään, Heiskanen kiittelee.

Heiskanen on myös tyytyväinen LVI-Trion tapaan hoitaa tilanteet, joissa kaikki ei ole mennyt niin kuin Strömsössä.

– Vanhalla opettajallani oli tapana sanoa, että jokainen osaa suden tehdä, mutta se kuka tekee sille vielä hännän, on ammattilainen. Asukkaat ovat kiitelleet sitä, että jos LVI-Triolla on tullut eteen susi, niin sitä ei ole juostu karkuun, vaan se on suoraselkäisesti korjattu ja hoidettu kuntoon asukkaan kanssa. Se ei ole itsestäänselvyys tällä alalla, Heiskanen toteaa.

Triolla asukkaan murheet otetaan aina todesta.

– Me välitämme aidosti ihmisten kodeista. Meille isoin kiitos on se, kun asukas on tyytyväinen remontin lopputulokseen, LVI-Trion Aki Säkkinen sanoo.

Roihuvuoren Lämpö Oy

Isännöinti ja kiinteistönhoitoalan palveluyritys
Perustettu 1955
Hoidettavana 16 taloyhtiötä, yhteensä noin 1500 asuntoa
Palvelualueena Roihuvuori
Lisätietoa: www.roihuvuorenlampo.fi

Uusimmat artikkelit

Janne Korhonen nimitetty LVI-Trion toimitusjohtajaksi

Keväästä 2023 LVI-Trio Oy:ssä palvelu-urakointiin erikoistuneena johtajana työskennellyt Janne Korhonen on nimitetty LVI-Trion toimitusjohtajaksi. Korhonen…

LVI-Trion henkilökuntaa ja huoltoauto.

Valtuutetulla IV-huoltokumppanilla on takataskussa tietoa ja tarviketta, jota ei löydy hyllystä 

Omakotitalon ilmanvaihdon huollossa voi valtuutetun huoltoliikkeen käyttö nousta arvoon arvaamattomaan. Kirkkonummelaisen Jani Lepojärven kotona säästyttiin…

LVI-Trio keskittyy talotekniikkahuoltoon ja palvelu-urakointiin – taloyhtiöiden putkiremonttiliiketoiminta myydään

QMG-konsernin strategian mukaisesti LVI-Trio terävöittää toimintaansa ja keskittyy jatkossa LV- ja IV-huollon sekä palvelu-urakoinnin tehtäviin.…