Janne Korhonen nimitetty LVI-Trion toimitusjohtajaksi

Keväästä 2023 LVI-Trio Oy:ssä palvelu-urakointiin erikoistuneena johtajana työskennellyt Janne Korhonen on nimitetty LVI-Trion toimitusjohtajaksi. Korhonen on työskennellyt aiemmin myös Quattro Mikenti Groupiin kuuluvan Ilmastointi Mikenti Oy:n toimitusjohtajana toukokuusta 2017 saakka. LVI-Trion toimitusjohtajan roolista luopuva Pekka Pöykkö jatkaa työskentelyään QMG -konsernissa vastuualueenaan koko Suomen palveluliiketoiminta. Muutoksella ei ole vaikutusta LVI-Trion henkilöstöön.

keskittyminen talotekniikkahuoltoon ja palvelu-urakointiin säilyy ennallaan

Vuonna 2023 terävöitetyn strategian mukaisesti LVI-Trio jatkaa panostustaan LV- ja IV-huollon liiketoimintoihinsa sekä LVI-palvelu-urakointiin. Yhtiön linjasaneeraus- eli putkiremonttiliiketoimina myytiin 31.10.2023 LVI-Triosta irtautuneelle henkilöstöryhmälle. Toimitusjohtajavaihdoksen jälkeen IV-huollon liiketoimintajohtajana jatkavat Janne Louho, LV-huollon liiketoimintajohtajana Kosti Kerve ja palvelu-urakoinnin liiketoimintajohtajana Matti Eskola.

– Meillä LVI-Triossa on pitkä historia LV- ja IV-huollon sekä palvelu-urakoinnin osaajana niin taloyhtiöiden kumppanina kuin ammattiasiakkaiden parissa. Viime syksyn ja kuluneen vuodenvaihteen aikana menestyimme hyvin puitesopimuskilpailuissa. Vahva sopimuskantamme sekä pitkäaikaiset asiakassuhteemme luovat turvaa meneillään olevina epävakaina aikoina, Janne Korhonen kertoo.

– On ollut hienoa päästä tutustumaan LVI-Trion porukkaan paremmin jo viime vuoden aikana ja nykyiseen rooliin on mukava ryhtyä, kun pohja hyvälle yhteistyölle on jo valmiiksi olemassa, Korhonen lisää.

Meneillään olevassa markkinatilanteessa LVI-Trion menestyksen varmistamiseksi tuoreella LVI-Trion kipparilla on selkeä visio:

– Jatkamme asiakkaidemme laadukasta ja suoraselkäistä palvelemista. Projekteissa keskitymme laadukkaan tuotannon lisäksi hankevalintoihin ja riskienhallintaan, Janne Korhonen toteaa.

Lisätietoja:
Pekka Pöykkö, toimitusjohtaja, QMG Partners Oy, 050 432 4822, pekka.poykko@qmg.fi
Janne Korhonen, toimitusjohtaja, LVI-Trio Oy, 050 352 8720, janne.korhonen@lvi-trio.fi

LVI-Trio Oy työllistää noin 120 LV-, IV-, sähkö- ja rakennusalan ammattilaista. Yhtiön liikevaihto 31.12.2023 päättyneellä tilikaudella oli noin 21m€. LVI-Trio on osa QMG Partners palveluverkostoa.

Uusimmat artikkelit

LVI-Trion henkilökuntaa ja huoltoauto.

Valtuutetulla IV-huoltokumppanilla on takataskussa tietoa ja tarviketta, jota ei löydy hyllystä 

Omakotitalon ilmanvaihdon huollossa voi valtuutetun huoltoliikkeen käyttö nousta arvoon arvaamattomaan. Kirkkonummelaisen Jani Lepojärven kotona säästyttiin…

LVI-Trio keskittyy talotekniikkahuoltoon ja palvelu-urakointiin – taloyhtiöiden putkiremonttiliiketoiminta myydään

QMG-konsernin strategian mukaisesti LVI-Trio terävöittää toimintaansa ja keskittyy jatkossa LV- ja IV-huollon sekä palvelu-urakoinnin tehtäviin.…

Kuva asunnosta, jossa LVI-Trion asentaja huoltaa lämpöpatteria.

Milloin patteriverkoston tasapainotus tai lämmönsiirtimen toimivuus tulee tarkistaa?

Kiinteistön lämmitysverkoston aktiivisella huollolla ja ylläpidolla pystytään tehokkaasti ehkäisemään epämieluisia yllätyksiä kriitisillä hetkillä. Usein viilenevät…