Puhdas Ilma K&V osaksi LVI-Trioa

LVI-Trio kasvaa entistä suuremmaksi ja yhtenäisemmäksi, kun 1.11.2022 alkaen Puhdas Ilma K & V tulee osaksi LVI-Trioa. Puhdas Ilma K & V:n erityisosaamista ovat ilmanvaihdon huolto- ja korjaustyöt sekä IV-puhdistukset, joita LVI-Trionkin palveluvalikoimassa on valmiina ollut. Lisäksi ennen yhdistymistä molemmat yritykset ovat jo olleet osa QMG Partners -palveluverkostoa.

LVI-Trion nykyinen toimitusjohtaja Martti Saarnio on toiminut myös Puhdas Ilma K & V:ssä toimitusjohtajana aina 2021 huhtikuusta lähtien, joten sulautuminen yhden y-tunnuksen alle on luontevaa.

– On ilo saada molempien yhtiöiden ilmanvaihtoalan osaajat saman yrityksen suojiin. LVI-Trion johdolla Puhdas Ilma K & V:tä on luotsattu puolentoista vuoden takaa, tavoitteena onnellinen työpaikka, ja tehty työ on kantanutkin tulosta, Saarnio kertoo yhdistymisestä.

Puhdas Ilma K & V:n palvelut tulevat vahvistamaan LVI-Trion ilmanvaihtoon liittyvää palveluvalikoimaa entisestään. 13 asentajan ja kahden työnjohtajan lisäys LVI-Trion ilmanvaihtopuolelle on merkittävä. Yhdistymisen myötä molempien nykyisiä ja tulevia asiakkaita pystytään tulevaisuudessa palvelemaan entistä kokonaisvaltaisemmin.

– LVI-Trion osaajien määrän kasvu tulee näkymään mahdollisuutena palvella asiakkaita paremmin. Pystymme jakamaan myös työntekijöidemme välistä vastuuta paremmin, ja samalla sujuvoittamaan entisestään vastuualueiden välistä yhteistyötä aina asentajista työnjohtoon, Saarnio lisää.

Fuusion lisäksi LVI-Trion syksyyn mahtuu syksyllä mukaan myös toinen olennainen muutos: uusiin, isompiin Vantaan Elannontien tiloihin muutto. Lisäksi sulautumisen yhteydessä LVI-Trion IV-toiminnoille muodostetaan uusi liiketoimintayksikkö, josta vastuun ottaa Janne Louho.

– Jannen nousu IV-yksikön liiketoimintajohtoon on luontevaa ja tuo turvallisen mielen myös yrityksen johdolle – Jannella on homma hanskassa. Lisäksi uudet Elannontien toimitilamme ovat yhtenäiset ja loistopaikalla, mikä luo arkipäivän yhteiseen toimintaan ja logistiikkaan monia helpotuksia, Saarnio toteaa.

LVI-Trio on äärimmäisen iloinen kasvamisestaan ja tuoreesta lisävahvistumisesta IV-puolella, ja toivottaa samalla kaikki asiakkaat tervetulleeksi Elannontielle, jossa kahvipannu pysyy niin kaikkia LVI-Triolaisia kuin vieraitakin varten kuumana.

Uusimmat artikkelit

Janne Korhonen nimitetty LVI-Trion toimitusjohtajaksi

Keväästä 2023 LVI-Trio Oy:ssä palvelu-urakointiin erikoistuneena johtajana työskennellyt Janne Korhonen on nimitetty LVI-Trion toimitusjohtajaksi. Korhonen…

LVI-Trion henkilökuntaa ja huoltoauto.

Valtuutetulla IV-huoltokumppanilla on takataskussa tietoa ja tarviketta, jota ei löydy hyllystä 

Omakotitalon ilmanvaihdon huollossa voi valtuutetun huoltoliikkeen käyttö nousta arvoon arvaamattomaan. Kirkkonummelaisen Jani Lepojärven kotona säästyttiin…

LVI-Trio keskittyy talotekniikkahuoltoon ja palvelu-urakointiin – taloyhtiöiden putkiremonttiliiketoiminta myydään

QMG-konsernin strategian mukaisesti LVI-Trio terävöittää toimintaansa ja keskittyy jatkossa LV- ja IV-huollon sekä palvelu-urakoinnin tehtäviin.…