QMG ja LVI-Trio yhdistävät voimansa – tavoitteena kasvu erityisesti pääkaupunkiseudulla

Talotekniikkakonserni QMG (Quattro Mikenti Group) ostaa LVI-Trion ja sen tytäryhtiöt Trio Ilmastoinnin ja Trio Korjausrakentajan. Yhtiöt liittyvät konsernissa osaksi QMG Partnersia, joka tuottaa talotekniikan huolto-, korjaus- ja modernisointipalveluita pääkaupunkiseudulla. Kauppa edellyttää vielä kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

LVI-Trio on osaava ja arvostettu yritys, ja työllistää tytäryhtiöineen noin 160 ammattilaista. Se täydentää hienosti QMG:n palvelu- ja urakointitarjoomaa. Kauppa ei vaikuta henkilöstön asemaan tai asiakassopimuksiin. LVI-Trion osakkaat jatkavat QMG-konsernin osakkaina sekä työskentelevät yhtiön tehtävissä. Näemme myös kiinnostavia mahdollisuuksia kasvuun, sillä pystymme yhdessä tarjoamaan entistäkin laajempaa palveluvalikoimaa.

QMG jatkaa kasvuaan strategiansa mukaisesti yritysostoilla, ja keskittyy kolmeen alueeseen: uudisrakentamisen projekteihin, sellaisiin korjaushankkeisiin, jotka sopivat yhtiön nykyisiin vahvuuksiin, sekä talotekniikan palveluihin. LVI-Trion myötä vahvistuu yhtiön tarjoomaa asuinrakennusten talotekniikan korjausurakoissa pääkaupunkiseudulla.

– Yhdistämällä osaamisemme ja vahvuutemme näemme, että tämä on hyvä askel eteenpäin molemmille yhtiöille, asiakkaille ja henkilöstölle. QMG on yrittäjähenkinen konserni, jonka sisällä on valtavasti osaamista, joten odotamme innolla tulevaa. Pääkaupunkiseudun markkinoilla tulemme muodostamaan hyvin kilpailukykyisen ja monitaitoisen verkoston QMG Partnersin yhtiöiden kanssa, iloitsee LVI-Trion toimitusjohtaja Martti Saarnio.

Lisätietoja:

Matti Ranne, toimitusjohtaja, QMG Partners Oy, 0400 317110, matti.ranne@qmg.fi
Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, Quattro Mikenti Group Oy, 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi
Markku Kauhanen, hallituksen puheenjohtaja, LVI-Trio Oy, 0400 402060, markku.kauhanen@lvi-trio.fi
Martti Saarnio, toimitusjohtaja, LVI-Trio Oy, 0400 617913, martti.saarnio@lvi-trio.fi

QMG Partners

QMG Partners on talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupin palveluyritysverkosto, joka tarjoaa sähkö-, lämpö-, ilmanvaihto-, jäähdytys-, rakennusautomaatio-, energiatehokkuus- ja turvatekniikkapalveluita. QMG Partnersiin kuuluu kymmenen yritystä pääkaupunkiseudulla: Vesijohtoliike J. Laitinen, JT-Sähkötekniikka, Sähkösalpa, JRA-Sähkö, SW-Sähkö, AET-Automaatio, Palokatkot Vänskä, Puhdas Ilma K&V, Ilmastointi-Mikenti ja Kylmäkolmonen. Valtakunnallisesti palveluita tarjotaan yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa. QMG Partners -yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 30 miljoonaa euroa.

QMG (Quattro Mikenti Group)

Quattro Mikenti Group on Suomen suurimpia talotekniikka-alan toimijoita, ja se tekee kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinkleritöitä. Konserniin kuuluu 29 tytäryritystä. Konsernin palveluksessa on noin 770 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Toimipaikkoja on Suomessa 25. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 154 miljoonaa euroa.

LVI-Trio

Vantaalainen Trio-konserni palvelee pääkaupunkiseudulla laajaa asiakaskuntaa, joka koostuu muun muassa huoltoyhtiöistä, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä sekä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisista. Trion erikoisosaamista ovat kokonaisvaltaiset LVI-huoltotyöt ja -saneeraukset, taloyhtiöiden putkiremontit, sisäilmaongelmien tutkiminen ja ratkaiseminen sekä vesivauriokartoitukset ja -saneeraukset.
Vuonna 1986 perustetun yhtiön kattava osaaminen kiinteistöjen LVI- ja rakennusteknisissä huolto- ja saneeraustöissä sekä sitoutunut henkilöstö ja asiakaskeskeinen palveluajatus on tuonut sille useita kunniamainintoja. Vuonna 2017 LVI-Trio valittiin vuoden LVI-urakoitsijaksi. Trio-konserni työllistää noin 160 ammattilaista ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 24 miljoonaa euroa.

Uusimmat artikkelit

Janne Korhonen nimitetty LVI-Trion toimitusjohtajaksi

Keväästä 2023 LVI-Trio Oy:ssä palvelu-urakointiin erikoistuneena johtajana työskennellyt Janne Korhonen on nimitetty LVI-Trion toimitusjohtajaksi. Korhonen…

LVI-Trion henkilökuntaa ja huoltoauto.

Valtuutetulla IV-huoltokumppanilla on takataskussa tietoa ja tarviketta, jota ei löydy hyllystä 

Omakotitalon ilmanvaihdon huollossa voi valtuutetun huoltoliikkeen käyttö nousta arvoon arvaamattomaan. Kirkkonummelaisen Jani Lepojärven kotona säästyttiin…

LVI-Trio keskittyy talotekniikkahuoltoon ja palvelu-urakointiin – taloyhtiöiden putkiremonttiliiketoiminta myydään

QMG-konsernin strategian mukaisesti LVI-Trio terävöittää toimintaansa ja keskittyy jatkossa LV- ja IV-huollon sekä palvelu-urakoinnin tehtäviin.…