Putkiremontti taloyhtiölle

TRIO_rgb_tyomaa_13

Taloyhtiön päättäjille ja ammattilaisille

Onko taloyhtiön putkiremontti pian ajankohtainen?

 

Putkiston ikä ei yksin kerro, milloin taloyhtiön putkiremontti on aiheellinen. Jos vuotovahinko on jo tapahtunut, on remontilla kiire putkiston iästä riippumatta. Taloyhtiön putkiremontin suunnittelu aloitetaankin yleensä liian myöhään. Jo 25 vuotta vanhat putket alkavat olla riskiryhmässä. Tällä hetkellä suurin putkirikon vaara on ennen vuotta 1985 rakennetuissa kiinteistöissä.

Täyden palvelun linjasaneeraus 30 vuoden kokemuksella

Meillä on pitkä kokemus linjasaneerausten tekemisessä urakan päätoteuttajana. Trion putkiremonteissa yhdistyvät vuosikymmenten kokemus, ammattitaito sekä laadukas asiakaspalvelu. Me teemme kaikkemme, jotta sinäkin kokisit, että Trio antaa avaimet onnellisen ihmisen kotiin.

Pystymme hoitamaan taloyhtiönne putkiremontin alusta loppuun saakka. Olemme tehneet töitä varman projektijohdon eteen jo 30 vuoden ajan. Putkiremontin ajaksi saat yhteyshenkilöksi oman Triolaisen, jonka saa tarvittaessa kellon ympäri kiinni.

Teemu Kallio

Käyttövesiputkien lisäksi voi olla tarpeen saneerata viemäriputket ja kiinteistön märkätilat. Viemäri voidaan saneerata sujuvasti ja kustannustehokkaasti rikkomatta lattiaa tai muita rakenteita.
Olemme saneeranneet modernilla sukitusmenetelmällä valtavan määrän viemäriputkia ja meillä on menetelmästä pelkästään hyviä kokemuksia.

  • Sukitamme putket aina niin, että koko ”sukka” pysyy yhtenäisenä, jolloin riskialttiita välipinnoituksia ei käytetä.
  • Varmistamme lopputuloksen onnistumisen kuvaamalla koko viemäriverkon sekä ennen että jälkeen saneeraustyön. Tarvittaessa viemärin saneeraus hoituu toki perinteiselläkin menetelmällä.
  • Kaikki märkätila-asentajamme ovat VTT:n henkilösertifioimia.

Taloyhtiön putkiremontin yhteydessä kannattaa yleensä uusia myös hanat, suihkut ja pytyt tai laittaa pinnat kokonaan uusiksi. Tarvittaessa toteutamme mielellämme myös urakkaan kuuluvat kylpyhuoneremontit.

Miten liikkeelle?

  • Katsotaan tilanne yhdessä ja keskustellaan taloyhtiöllenne parhaasta putkiremontin toteutuksesta.
  • Jos taloyhtiöllänne on jo valmiit suunnitelmat remontista, teemme mielellämme niiden pohjalta täyden palvelun tarjouksen.
  • Jos kaipaatte suosituksia suunnittelutoimiston valintaan, autamme mielellämme.

 

Ota yhteyttä

Kerro meille miten voimme tehdä taloyhtiösi onnelliseksi!  Varaa maksuton asiantuntijakäynti, niin katsotaan tilanne yhdessä.

Tarjouspyyntö

Teemu Kallio

Myyntijohtaja

040 511 1570

teemu.kallio@lvi-trio.fi

Katso myös