Trio-konserni sulautuu yhdeksi – entistä vahvempi ja yhtenäisempi Trio

23.08.2021

Täyden palvelun linjasaneeraus 30 vuoden kokemuksella LVI-Triolta. Myös KVR-remonttina.

Triossa tehdyn selvitystyön lopputulemana, konserniyhtiö on päätetty yhdistää yhdeksi yritykseksi. Tytäryhtiö Trio Korjausrakentaja Oy ja Trio Ilmastointi Oy tulevat sulautumaan emoyhtiö LVI-Trio Oy:hyn elokuun 2021 päätteeksi.

1.9.2021 alkaen kaikkien nykyisten Trion konserniyhtiöiden toiminta jatkuu LVI-Trio Oy:n nimen ja y-tunnuksen (0631725-2) alla, säilyttäen markkinoinnissa nykyisen Trio-brändinsä.

Uudelleenjärjestely ei vaikututa asiakassopimuksiin, menossa oleviin urakoihin, yhteystietoihin tai henkilökunnan työsuhteisiin. Sulautumisen jälkeen LVI-Trio Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Martti Saarnio.

Uskomme, että selkeyttämällä yhtiörakennettamme, voimme näyttäytyä ja toimia niin sisäisesti kuin myös ulkoisesti asiakkaille ja sidosryhmille päin entistäkin vahvempana ja yhtenäisempänä Triona, Martti Saarnio kertoo.

Trio Korjausrakentaja Oy:n toimitusjohtajana syksystä 2016 alkaen toiminut Kosti Kerve jatkaa LVI-Trio Oy:n palveluksessa nykyisiin vastuualueisiinsa pohjautuvissa tehtävissä.

Lisätietoja:
Martti Saarnio, toimitusjohtaja, LVI-Trio Oy
0400 617 913, martti.saarnio@lvi-trio.fi


Triolta löydät kaikki talotekniikan ja korjausrakentamisen palvelut aina linjasaneerauksista ja laajoista urakoista pieniin ja nopeisiin huolto- ja korjaustöihin. Asiakkaidemme tyytyväisyys kertoo huolellisesta työnjäljestä ja sujuvasta projektijohtamisesta – asioista, joita olemme kehittäneet yli 30 vuoden ajan. Meille onnistumisen mittareita ovat tilaajan tyytyväisyys, asukkaan onnellisuus ja tiimimme työnilo.

Trio on osa QMG Partners -palveluverkostoa.