Trion on ilo olla taas isompi – Puhdas Ilma K & V osaksi Trioa

31.10.2022

Trio-ilmastointi

Trio kasvaa entistä suuremmaksi ja yhtenäisemmäksi, kun 1.11.2022 alkaen Puhdas Ilma K & V tulee osaksi Trioa. Puhdas Ilma K & V:n erityisosaamista ovat ilmanvaihdon huolto- ja korjaustyöt sekä IV-puhdistukset, joita Trionkin palveluvalikoimassa on valmiina ollut. Lisäksi ennen yhdistymistä molemmat yritykset ovat jo olleet osa QMG Partners -palveluverkostoa.

Trion nykyinen toimitusjohtaja Martti Saarnio on toiminut myös Puhdas Ilma K & V:ssä toimitusjohtajana aina 2021 huhtikuusta lähtien, joten sulautuminen yhden y-tunnuksen alle on luontevaa.

On ilo saada molempien yhtiöiden ilmanvaihtoalan osaajat saman yrityksen suojiin. Trion johdolla Puhdas Ilma K & V:tä on luotsattu puolentoista vuoden takaa, tavoitteena onnellinen työpaikka, ja tehty työ on kantanutkin tulosta, Saarnio kertoo yhdistymisestä.

Puhdas Ilma K & V:n palvelut tulevat vahvistamaan Trion ilmanvaihtoon liittyvää palveluvalikoimaa entisestään. 13 asentajan ja kahden työnjohtajan lisäys Trion ilmanvaihtopuolelle on merkittävä. Yhdistymisen myötä molempien nykyisiä ja tulevia asiakkaita pystytään tulevaisuudessa palvelemaan entistä kokonaisvaltaisemmin.

Trion osaajien määrän kasvu tulee näkymään mahdollisuutena palvella asiakkaita paremmin. Pystymme jakamaan myös työntekijöidemme välistä vastuuta paremmin, ja samalla sujuvoittamaan entisestään vastuualueiden välistä yhteistyötä aina asentajista työnjohtoon, Saarnio lisää.

Fuusion lisäksi Trion syksyyn mahtuu syksyllä mukaan myös toinen olennainen muutos: uusiin, isompiin Vantaan Elannontien tiloihin muutto. Lisäksi sulautumisen yhteydessä Trion IV-toiminnoille muodostetaan uusi liiketoimintayksikkö, josta vastuun ottaa Janne Louho.

Jannen nousu IV-yksikön liiketoimintajohtoon on luontevaa ja tuo turvallisen mielen myös yrityksen johdolle – Jannella on homma hanskassa. Lisäksi uudet Elannontien toimitilamme ovat yhtenäiset ja loistopaikalla, mikä luo arkipäivän yhteiseen toimintaan ja logistiikkaan monia helpotuksia, Saarnio päättää.

Trio on äärimmäisen iloinen kasvamisestaan ja tuoreesta lisävahvistumisesta IV-puolella, ja toivottaa samalla kaikki asiakkaat tervetulleeksi Elannontielle, jossa kahvipannu pysyy niin kaikkia Triolaisia kuin vieraitakin varten kuumana.